Monsieur Mango

Blog over haar bezoek aan KNIT&KNOT

Een leuke recensie van Monsieur Mango over KNIT&KNOT

Knit & Knot

Op 17, 18 en 19 november vond Knit & Knot plaats: het zijn dé Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg. Hier mocht ik als gastblogger bij aanwezig zijn. Knit & Knot werd voor de tweede keer gehouden. PaperPassion en Knit & Knot worden door dezelfde creatieve mensen georganiseerd, super leuk! Ik vind het een hele eer dat ik bij beide beurzen aanwezig mocht zijn. Genoeg inspiratie voor deze creatieveling! Vorige week kwam mijn verslag over PaperPassion online, vandaag neem ik je mee naar Knit en Knot.

Knit en Knot

De eerste editie van Knit & Knot werd in maart 2016 gehouden. Er waren zoveel enthousiaste reacties van bezoekers, dat een vervolg simpelweg niet kon uitblijven. Dit vervolg vond dus afgelopen week plaats!
Deze keer wist ik precies waar ik moest zijn, want zowel PaperPassion als Knit en Knot werden op dezelfde locatie gehouden: in de Koepelhal in Tilburg (= de textielstad van het Zuiden). Lekker makkelijk en vertrouwd! Ik was er wederom rond een uur of 10.00. Het was er toen nog niet zo druk en ik besloot om eerst maar een rondje te lopen om foto’s te maken. Zo kreeg ik ook gelijk een indruk van wat er allemaal op de beurs te zien en te doen was. Waar ik ……….

Lees hier verder