Huisje van Katoen

Huisje van Katoen
Standnummer 062

Huisje van Katoen staat voor Haak inspiratie, mooi en duurzaam haakkatoen in prachtige kleuren. Haakkatoen voor woondeco, gehaakte knuffels, sjaals, tassen, kussens en woonplaids. Alles kan je maken van dit mooie stevige katoen met een matte uitstraling. Vooral stoer dus. Maar gebruik je bv. de kleur Poppenhuis roze kan je het stoere prima met het lieve combineren.

De eerste keer dat ik een bol Tek-Tek Barbante in mijn handen had was het liefde op de eerste gezicht. Ik was direct geïnspireerd en ik wil jou ook graag inspireren met dit prachtige garen.
Barbante is een garen dat 100% gerecycled is. Het wordt niet opnieuw geverfd en niet chemisch gereinigd. Supergoed voor het milieu dus! Doordat het garen niet opnieuw geverfd wordt, kan het zijn dat er wat kleurverschil zit in de verschillende batches. Het garen heeft een hele stoere uitstraling, maar is tegelijk erg zacht. Hierdoor haakt het heerlijk. Het beste van twee werelden dus; een stoer, chunky garen dat tegelijkertijd fantastisch haakt. Daarnaast blijft het garen mooi bij gebruik. Onmisbaar bij home-deco!

Huisje van Katoen heeft haakgaren van het merk Tek-Tek.
Naast het garen verkoopt Huisje van Katoen ook nog haaknaalden en tashengsels.


blogger-glossy-icon