Tickets

Om er zeker van te zijn dat iedereen die nu een kaartje heeft besteld ook daadwerkelijk kan komen, hebben we de ticketverkoop even stil gelegd, totdat we exact weten waar we aan toe zijn. Naar verwachting zal de kaartverkoop ‘nieuwe stijl’ voor KNIT&KNOT weer eind augustus online staan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen omtrent de najaarseditie van KNIT&KNOT. Er is zolang COVID-19 actief is, geen losse verkoop aan de kassa mogelijk.

Heb je al een kaartje gekocht? Geen probleem, als we definitief de goedkeuring hebben dat KNIT&KNOT door kan gaan, ontvang je duidelijke uitleg én een link om jouw kaartje om te zetten in een full servicepakket kaartje. Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig, mocht KNIT&KNOT  onverhoopt verplaatst worden. 

 


Dagticket

ticket

Een dag lang breien, haken, spinnen,  vilten, verven en meer….  Volop inspiratie! Kom naar KNIT&KNOT: de gezelligste haak-en breibeurs van het Zuiden!


€ 8,50 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket

Kinderkaartje

ticket

Leer je kinderen ook haken/breien/punniken
Neem ze gezellig mee. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar, koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

alleen onder begeleiding van een volwassene
Bestel uw ticket

Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg? Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij KNIT&KNOT.


€ 16,00 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket