Tickets

Bestel je ticket in de voorverkoop! Dat loont, want aan de kassa zijn de kaartjes € 1,50 duurder (€ 10,– p.p.). Bovendien krijgen hele snelle bestellers (maximaal 1500) een gave Goodiebag! Op je ticket staat duidelijk vermeld of je hier recht op hebt.

Wij vermelden het direct op de website, als de Goodiebags op zijn. Het voordeel van € 1,50 per ticket blijft echter bestaan, dus nog steeds de moeite waard om online je ticket te bestellen.

Je ontvangt je ticket in je mailbox. Graag zorgvuldig je emailadres invullen, anders kan het ticket niet afgeleverd worden. Bij twijfel over ontvangst tickets, kijk dan ook even in je spambox.


Dagticket

ticket

Een dag lang breien, haken, spinnen,  vilten, verven en meer….  Volop inspiratie! Kom naar KNIT&KNOT: de gezelligste haak-en breibeurs van het Zuiden!


€ 8,50 euro p.p.

Bestel uw ticket

Kinderkaartje

ticket

Leer je kinderen ook haken/breien/punniken
Neem ze gezellig mee. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar, koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

Bestel uw ticket

Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg? Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij KNIT&KNOT.


€ 16,00 euro p.p.

Bestel uw ticket

Centraal Station TILBURG, om de hoek!  

De Koepelhal ligt direct achter het Centraal NS station. Dus met de trein ook heel makkelijk te bereizen. Reistijd is brei- en haaktijd! Er zijn vaak diverse kortingsacties in omloop. Zodra wij daar weet van hebben, komen ze hier te staan. Eenmaal aangekomen in Tilburg, volg de roze pijlen die brengen je in een mum van tijd naar KNIT&KNOT.