Nieuwsbrief HEader 570x150-okt20

We willen je wat vertellen:

KNIT&KNOT is al weer even geleden. Wij hebben enorm genoten en hopen (indien bezocht) dat jij ook een inspirerende dag hebt gehad! Het thema H(eerlijk) ambacht kwam met onze nieuwkomers op de beursvloer goed uit de verf. De bezoekers waren enthousiast!

NIEUWS: KNIT&KNOT zal in 2020 slechts één keer per jaar plaatsvinden. Wij willen de kwaliteit waarborgen, voor zowel de bezoeker als ook voor de exposant én vasthouden aan het echte gezellige KNIT&KNOT gevoel. Het event waar je een heel jaar naar uitkijkt. We zetten ons op de kaart met een topdatum! We gaan met KNIT&KNOT de start van het nieuwe najaarsseizoen inluiden!

SAVE THE DATE: 1-2-3 oktober 2020

Alle krachten worden gebundeld en het bruist al van de ideeën! In 2020 dus één keer de kans om het leukste handwerkevent van het zuiden (NL&BE) te bezoeken. 1 februari 2020 gaat de voorverkoop live!

Mocht het je nu niet gelukt zijn om in oktober aanwezig te zijn, dan laten we je graag nog even zien wat je zoal gemist hebt. Het was een heel leuk handwerkfeestje!
DSC_4465
DSC_4415
DSC_4608
DSC_4418
DSC_4533
DSC_4497
DSC_4401
DSC_4468
DSC_4396
DSC_4523
Banner-Goed-doel-kerst_01
De Christmastree actie in samenwerking met Stichting Steun Emma en het magazine Aan de haak is een succes. Tijdens KNIT&KNOT zijn er enorm veel boomhangers ingeleverd. Heel erg bedankt daarvoor. Inmiddels zijn we een tweede kerstboom aan het vullen met gehaakte/gebreide boomhangers. Je kunt nog meedoen: t/m 6 december kunnen de boomhangers nog ingeleverd worden. Hoe check: www.aandehaak.nl/tree . Half december wordt de boom geplaatsten zodra deze staat zullen wij dit met jullie delen! Wat zullen de kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam verrast zijn! Wordt vast prachtig!

Mogen wij je iets vragen?

Wij vinden het erg belangrijk om te horen wat jij van KNIT&KNOT vindt. Waar kunnen wij jou in de toekomst blij mee maken? Welke technieken wil je in oktober 2020 graag zien. Vind je de opzet oké of zie je het liever anders? Kortom wat staat er er op je wishlist!
Win gratis toegangskaartjes (2x) voor 1,2,3 oktober 2020 & een mooi handwerkpakket! Uit alle inzendingen verloten wij twee winnaars die in oktober 2020 gratis KNIT&KNOT mogen bezoeken met een vriendin inclusief een goodiebag gevuld met een handwerkpakketje!

Met jullie input gaan we mede het programma voor oktober samenstellen. Uiteraard houden we je graag op de hoogte van de deelnemers en nieuwe thema's, workshops en activiteiten voor aankomend jaar.
Graag zien we de enquêtes voor 20 december retour. Mocht je geen enquête willen invullen, niet geweest zijn maar toch goede suggesties hebben? Laat het ons weten en stuur gerust een mail naar miranda@knitenknot.nl.

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking, we zijn hier echt blij mee.

www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube