LOGOKK_Verwennement-01
Een hele fijne dag breien en/of haken met gelijkgestemden
Laat je verwennen met een volledig verzorgd arrangement
Kleinschalig, veilig en gezellig!

Dinsdag 30 juni (haken) is volgeboekt *laat je op de wachtlijst zetten.
Op woensdag 1 juli (breien) is er nog plek!


Wil jij één van de 30 personen zijn die wij tijdens het
KNIT&KNOT Verwennement "op afstand" in de watten gaan leggen? Wil jij graag minimaal twee workhops volgen van 1,5 uur onder genot van lekkere lunch, een supergave goodiebag en andere heerlijkheden?

Ook het aanbod van technieken tijdens de breiworkshops is reuze. Grote kans dat je nu nog kunt aanschuiven bij jouw favoriete specialist/designer, maar dan moet je wel snel reageren!

cosymomentswhirligig2

Kun jij ook niet wachten om lekker samen aan de slag te gaan?

Tijdens ons haak- en breiVerwennement kun je je hart ophalen en je een dag lang onderdompelen in bolletjes garen in alle denkbare vormen, kleuren en soorten. We hebben een heel gaaf workshopprogramma, waarbij je ook met concrete objecten naar huis gaat.

Gegeven door kundige specialisten en designers die jou de kneepjes van het haak- en breivak leren! Een haak- en breibelevenis in en rondom de Moorselse Hoeve in Iersel. Prachtig van binnen & van buiten!

Wij hebben er ontzettend veel zin in! De specialisten zorgen voor de kennis, promotie van materialen én de workshops. Wij voor de Brabantse gastvrijheid & gezelligheid!
verwennement
KNIT&KNOT
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2020 KNIT&KNOT

www.knitenknot.nl
Dit bericht maakt deel uit van de nieuwsbrieven van KNIT&KNOT.