Nieuwsbrief HEader 570x150-okt20

Voordat we vooruit kijken eerst even terug kijken

Terugkijkend op ons fijne feestje in afgelopen maand: Het KNIT&KNOT Verwennement. Inmiddels zijn we weer bijgekomen, hebben we de confetti uit ons haar geschud en alle leuke berichten en foto's gelezen en bekeken. Maar omdat we jullie graag mee willen laten genieten van de napret, hebben we hier een lijstje lees- en kijkvoer. Let's afterparty! We kunnen eigenlijk wel concluderen dat het een succes was zowel voor de bezoeker als voor de deelnemers. Kleinschalig-inspirerend- veilig- en gezellig. Wij vonden het leuk om iedereen weer zo te zien genieten!

Een paar deelnemers aan het woord:

Cotton Candy Crafts
Carmen van newleafdesigns
Siets aan de Maak
Creative Fryslan Angela's blog
image00066
image00051
image00050
image00095
image00032
image00102

Update KNIT&KNOT 1-2-3 oktober

Inmiddels hebben we een vergunning ‘nieuwe situatie’ aangevraagd,om KNIT&KNOT door te mogen laten gaan in aangepaste vorm. Helaas kunnen we nog geen definitief uitsluitsel geven. Eind augustus komen burgemeester en wethouders weer voor de eerste keer bij elkaar en horen we of de vergunning ook daadwerkelijk wordt. Onze intentie is er zeker wel, we hebben al geoefend op kleine schaal en kunnen dit heel goed opschalen.

De gezondheid- en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, personeel en leveranciers staat voorop. Ook met de nieuwe regels kunnen we nog steeds gezellig shoppen en workshoppen in de Koepelhal, maar dan met gepaste afstand. Maar eerst moeten we toestemming krijgen dus even geduld nog. KNIT&KNOT wordt in ieder geval anders en aangepast aan deze regels. Zoals:

  • Basis regel: thuis blijven bij klachten
Iedereen dient een gezondheidsverklaring in te leveren bij binnenkomst
  • 1,5 meter afstand
Dat laatste heeft natuurlijk een consequentie voor de opstelling van de kramen. Bovendien geldt er in de paden éénrichtingsverkeer, duidelijk aangegeven. Groot voordeel is, dat door de ruimte die dat geeft, het winkelen plezieriger wordt. Ook de standhouders, zullen meer persoonlijke aandacht hebben, omdat er geen mensen staan te dringen aan de kraam.
  • We werken met een tijdslot
Om toch voldoende mensen de gelegenheid te bieden KNIT&KNOT te bezoeken, gaan we overwegen, net als musea, zwembaden e.d. te werken met een tijdslot of worden de openingstijden verruimd. Bovendien laten we de bezoekers gefaseerd binnen komen.
  • Alleen ticketverkoop via website
Om bovenstaande te kunnen realiseren en in goede banen te leiden, zijn er dus geen kaarten via de kassa meer te koop. Alleen online zijn tickets te koop. Het zogenaamde ‘safety first pakket’, is zolang de Corona regels gelden verplicht en bestaat uit vrij bezoek toilet, gebruik garderobe en hygiëne materialen, zoals anti bacteriële doekjes, handgel, handschoentjes. Optioneel is het KNIT&KNOT mondkapje.
  • Catering nieuwe stijl
Lunchpakket, koffie, thee, snacks en sweets zijn als pakket online te bestellen en kun je nu bij bepaalde uitgiftepunten ophalen. Dit is allemaal zo verpakt, dat je het makkelijk kunt meenemen en nuttigen op een vrij gewenst moment.
  • Maar ik heb al een kaartje wat nu?
Geen probleem. Als we definitief de goedkeuring hebben dat KNIT&KNOT door mag gaan, ontvang je duidelijke uitleg én een link om jouw kaartje om te zetten in een full servicepakket kaartje. Om er zeker van te zijn dat iedereen die nu een kaartje heeft besteld ook daadwerkelijk kan komen, hebben we voor nu de ticketverkoop even stil gelegd, totdat we exact weten waar we aan toe zijn. In de tussenliggende tijd wordt de website aangepast.
Wij houden je graag op de hoogte en wensen je in ieder geval een hele fijne vakantie, pas goed op jezelf en blijf gezond hopelijk zien we elkaar in oktober, tijdens hét haak- en breievent van het Zuiden!

KNIT&KNOT
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2020 KNIT&KNOT

www.knitenknot.nl
Dit bericht maakt deel uit van de nieuwsbrieven van KNIT&KNOT.