Nieuwsbrief HEader 570x150-okt20

Lieve mensen,

Helaas, we gaan nu toch echt definitief de knoop doorhakken en moeten je mededelen dat KNIT&KNOT in zijn oorspronkelijke vorm vanwege het Covid-19 dit jaar niet door gaat op 1,2 en 3 oktober 2020 in de Koepelhal, Tilburg. Uiteraard met pijn in ons hart, want we hadden allemaal zo ontzettend veel zin in ons jaarlijkse "garenfeestje".

Burgemeester en wethouders hebben nog geen uitsluitsel kunnen geven, over een aantal zaken, die voor ons als organisatie essentieel zijn om KNIT&KNOT te kunnen organiseren. We blijven uiteraard in contact met de gemeente om tot elkaar te komen. De besluitvorming hierover duurt echter voor ons dermate lang, dat dit op dit moment ten koste zal gaan van de kwaliteit en invulling van KNIT&KNOT in zijn oorspronkelijke vorm.

Voorjaarseditie KNIT&KNOT : 4,5 en 6 maart 2021

Om niet te lang te wachten hebben we een optie genomen op de Koepelhal in maart. We gaan als de omstandigheden het toelaten, creatief het voorjaar in! De tickets blijven geldig en kunnen voor de volgende editie worden ingezet. We hebben de volgende data geblokt in het voorjaar 2021: do 4, vrij 5 en za 6 maart. Noteer deze zeker in de agenda. En is alles weer normaal? Dan komt er ook weer een editie in het najaar 2021!

DSC_4415
mockup_knitenknottas_2019kl
DSC_4533

We blijven je online inspireren!

In de tussenliggende tijd beraden wij ons, of we KNIT&KNOT in een andere vorm door kunnen laten gaan. Het KNIT&KNOT Verwennement van 30 juni en 1 juli bijvoorbeeld, was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Een vervolg of variant daarop met meerdere handwerkliefhebbers is zeker niet uitgesloten.

Uiteraard blijven we je via de nieuwsbrief en via socialmedia het hele jaar door op de hoogte houden over de voortgang. Ons bevlogen redactieteam speurt het internet af om je te voorzien van leuke tips en inspiratie dus blijf ons zeker volgen.

Heb je vragen en of opmerkingen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@knitenknot.nl.

Pas goed op jezelf en je naasten. Hopelijk zien we elkaar snel weer in goede gezondheid en dan halen we het KNIT&KNOT feestje in het voorjaar dubbel en dwars in!

Hartelijke groet,

Namens het Team KNIT&KNOTMiranda Mosterd en Thea Copier

KNIT&KNOT
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2020 KNIT&KNOT

www.knitenknot.nl