LOGOKnitEnKnotDEF-CMYKgeheel_oktober2017

We gaan aftellen!

Nog 12 dagen te gaan en dan gaan we van start met KNIT&KNOT. Vandaag ging ons programmaboekje naar de drukker. Bij het zien van al die leuke auteurs, designers, specialisten en deelnemers die aanschuiven staan wij echt te popelen om op 6, 7 en 8 april de deuren van de Koepelhal open te zetten! Zodat je onze exposanten het hemd van het lijf kunt vragen en jullie je voorraad weer kunnen aanvullen! De creatieve trek naar het Zonnige Zuiden komt er weer aan! Heerlijk het wordt voorjaar, buiten aan de slag... Tel samen met ons af en kom ook naar de Brabantse brei- en haakdagen. Het wordt een feestje.

Traditie "KNIT&KNOT Prijzencircus"

Niet vergeten het prijzencircus start maandag 26 maart. Voor iedereen die de beurs bezoekt. Echt mee doen hoor, want de winkans is hoog!! Er zijn heel veel exposanten die leuke prijzen ter beschikking stellen. De DIY cadeautjes liggen klaar bij de informatiebalie stand 001. Wie doen er o.a. mee aan dit Circus? WolCafé, Scheepjes Catona, Werkstatt Eijsinger, Blij dat ik Brei, Tessa van Riet, Joke Postma, Klaske van der Bij, Wendy van Delden, Handwerkspeciaalzaak 't Trendje, Especial & More, Atelier Dollopvilt, Amilishly Designs en Stof & Wol! Bezoek maandag allemaal onze FB pagina. We kijken uit naar je reactie!
Voorpret op www.knitenknot.nl VRAAG MAAR RAAK NU KAN HET!
De exposanten, specialisten, auteurs en activiteiten zijn nu vrijwel allemaal in kaart gebracht. Het is zo divers dat er voor iedereen wat te beleven valt. Van Bobbi Eden: Iedereen kan haken tot het Beddengoed van Tante Zoet! De Zeeuwse Visserstruien, Jolanda en Naomi van de Nostalgia Cal en Jeanet van Blij dat ik Brei maken er bijna een Zeeuws feestje van! De BOM (Brei ook Mee) van het Beddengoed van Tante Zoet wordt gepresenteerd met een prototype! Er is zoveel te vertellen over de exposanten. Lees dit weekend eens rustig de achtergrondverhalen van onze deelnemers door!
Of duik in onze blogverhalen, specialisten, deelnemers of workshops.
Niets teveel gezegd toch?

#BESTVEELBEKENDEVRIENDINNEN op ons feestje!

Klein voorproefje

overzicht
Bedankt für die Blumen. Ook wordt er nog volop gehaakt om het hekwerk voor de entree van de Koepelhal nog voor de Pasen in de bloemen te zetten! Kijk ook op: http://knitenknot.nl/we-zetten-de-bloemetjes-buiten/ Wil je nog meedoen? Stuur dan nog snel je bloemetje(s) op! Opsturen kan tot 30 maart. Op onze website staan mooie patronen van 3D bloemen en ook met de Steek van de Week kom je heel ver!

KORTOM MIS ONZE JUBILEUM KNIT&KNOT PARTY NIET
Wij zien jullie dan ook graag op 6, 7 of 8 april in de
Koepelhal direct achter het Centraal Station dus kom gerust met de trein!
Een dagretour heb je al voor € 13,95 met de actie van het Kruidvat
trein aangepast
Knipsel
voor nieuwsbrief
www.knitenknot.nl
KNIT&KNOT
Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube