LOGOKnitEnKnotDEF-CMYKgeheel_oktober2017
Dit jaar vieren wij op 6, 7 en 8 april ons eerste lustrum en daar zijn we best trots op. De Koepelhal in Tilburg vormt dan weer het decor van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! We hebben weer zulke leuke exposanten en specialisten. Het wordt een feestje en we gaan aftellen!

#Voorpret op www.knitenknot.nl.
Heb je al gekeken op onze site? Echt de moeite waard. Want naast een overzicht van specialisten en Deelnemers, activiteiten en workshops hebben we wekelijks: een nieuw haak- en breipatroon, de steek van de week, #vriendinnenvrijdag en het leven van een Breimoeder! Op Facebook en Instagram posten we elke dag inspiratie post door redacteuren die kunnen schrijven, praten en breien tegelijk! Dus vergeet ons niet te volgen. Heb je een keer een rustig momentje, kijk gerust! Altijd leuk om te zien hoe gelijkgestemden bloggers en specialisten het aanpakken en hoe of van wie zij het handwerkvirus te pakken hebben gekregen!
profielfoto 2
profielfoto
week 5a

NOG 300 goodiebags beschikbaar bestel nu: op=op

Heb je het uitgebreide workshopprogramma al gezien? We hebben hele leuke specialisten en deelnemers op haak- brei- spin en borduurgebied en dit wordt nog steeds aangevuld. Kortom, jij komt toch ook op ons feestje? Zo komen o.a. Bobbi Eden en Lisanne Multem op zaterdag hun boeken signeren is DenDennis alle dagen aanwezig, Miriam de speedknitter en Dutch Knitty zijn al druk bezig met het inbreien van patronen, de Stichting Zeeuwse Visserstruien presenteert op zaterdag de nieuwe KAL Het beddengoed van Tante Zoet, Adinda's World, Annelies Baes en Wendy's home collection geven masterclasses. Je kunt weer Keigoed Vilten en op zondag hebben we een speciale presentatie van Marijke Bongers van Eco Textile Studio en vertelt alles over haar liefde voor natuurlijke materialen, textiel en ambacht als tegenhanger van fast fashion. Kijk op de website voor alle andere specialisten, inspirators, makers en exposanten! ....haak, brei, borduur, spin, knoop, weef en bewonder!

Speciaal voor de nieuwsbrieflezer(s)essen geselecteerd: nog 300 goodiebags beschikbaar! Als je toch al van plan bent om te komen bestel dan nu online je kaartje want dan krijg jij zeker nog die gave tas met wolletjes, bolletjes, magazines. Als de Goodiebags op zijn, zie je dat vóórdat je bestelt. Het maakt niet uit welke dag je komt, de kaarten zijn voor alle dagen geldig. Online boeken = altijd voordeliger dan aan de kassa! Online kaartje 8,50 PP (excl. € 0,50 per bestelling)

Bedankt für die Blumen Ook wordt er volop gehaakt om het hekwerk van de spoorzone nog voor de Pasen in de bloemen te zetten! Kijk ook op: http://knitenknot.nl/we-zetten-de-bloemetjes-buiten/ Wil je nog meedoen? We helpen je elke week op weg met een gratis patroon van happycrochetpatterns.com. De 3D ontwerpen zijn echt prachtig! Hedy Kunst, is ook een van de medewerksters van Aan de Haak die met een stand aanwezig zijn. Hedy, zet elke week een nieuw 3D-patroon van een bloem online, ze zijn prachtig!

KORTOM MIS ONZE JUBILEUM KNIT&KNOT PARTY & GAVE GOODIEBAG NIET!
Wij zien jullie dan ook graag op 6, 7 of 8 april.
Koepelhal direct achter het centraal station dus kom gerust met de trein!

webfoto 2
logo
logo
ws mochilla haken
WS Bloemen_Haken
webfoto 1
webfoto 1
week 4
webfoto 2
voor nieuwsbrief
www.knitenknot.nl
KNIT&KNOT
Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube