LOGOKnitEnKnotDEF-CMYKgeheel_oktober2017
FB boek nu met korting

Boek snel een ticket en haak aan!

Het definitieve aftellen is begonnen, nog 6 dagen en dan barst de 5e editie van de gezelligste Brei- en Haakdagen van Nederland los en wel in het gastvrije Zuiden! Wij zijn vandaag al aan de slag geweest om de bloemetjes buiten te zetten. Namens Tilburg bedankt voor de Bloemen deze hebben we bevestigd aan het hekwerk en ziet er enorm leuk uit!
Onze Jubileum editie van KNIT&KNOT
Je komt toch ook? We hebben meer specialisten, technieken en activiteiten dan ooit! Heel divers voor beginners en echte specialisten. Eens moet je geweest zijn om die bijzonder gemoedelijke sfeer van KNIT&KNOT te ervaren! Uiteraard alleen voor haak-, brei-, spin-, vilt- of borduurliefhebbers! Op socialmedia gonst het al flink, we hebben er allemaal zin in!
Verzeker je dus snel van een leuke creatieve dag en neem je ook een bloemetje mee? De patronen van de 3D bloemen zijn allemaal te vinden op Bloemenpatronen


PS. Het prijzencircus loopt nog tot 3 april je kunt nog meedoen, heb je de prijzen al gezien? Op te halen tijdens KNIT&KNOT Facebook Prijzencircusfoto 1 nieuwsbrief
foto 2 nieuwsbrief
foto 3 nieuwsbrief
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
webfoto 1
foto 1
Workshop foto
Workshop overzicht
webfoto 2
week 7
week 9

De technieken: ontmoet de makers!

Annelies Baes, Tessa van Riet, Marijke Bongers, Adinda's World, Atty 's love for Crochet, Miriam Tegels, Wendy's home Collection, DenDennis, Bobbi Eden, Atelier de Ooievaar, Alice in Hobbyland, Draadkracht, Draadpracht, Handwerkjuffie, Atelier Sopra, Caro's Atelier, Colours of Life, Dutch Wool Diva, Especial & More, haak maar aan bij Sas, Het voorpand, Blij dat ik brei, Wolcafé, Anja en Stefanie van de Zeeuwse Visserstruien, Jolanda en Naomi van Haakplein, Jellina, Klaske van der Bij, Joke Postma, Stip&Haak, Cute Dutch, Stip & Haak, Pimpersil, Schaap & Draak, Recht en Averecht, Marlaine, Quilt en Vilt, Weldraad, Wolbobble en nog zoveel andere toffe specialisten en deelnemers!

Je blijft je verbazen! De deelnemers, acties, specialisten en de workshops zijn hier te vinden! Maar nog leuker is om ze zelf te ontmoeten. Nu heb je de kans... Vraag maar raak!

Volg je ons al?

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, volg ons dan ook via Facebook. Je kunt nog meedoen t/m 2 april met het Prijzencircus (echt hele mooie prijzen). Op onze FB pagina ook achtergrond informatie over onze exposanten, hoe ben jij besmet geraakt aan het haak-breivirus, wie is je inspirator, nieuws over de exposanten, de avonturen van onze Breimoeder en nog meer op ..... ! Volg ons ook op insta via #knitknotbeurs! Dan blijf je op de hoogte. Maar nog veel beter kom gewoon gezellig langs!
KNIT&KNOT 6,7,8 april Boek nu je ticket!

MEER INFORMATIE
Entreeprijs: € 8,50 p.p. Boek nu online en zorg dat je er bij bent met korting.
Na 5 april geldt de prijs aan de kassa € 10,-- p.p.! Er zijn ook passe-partouts te koop.
Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.
Footer
www.knitenknot.nl
KNIT&KNOT
Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube