LOGOKnitEnKnotDEFtotaal-Okt18-01

Het aftellen is begonnen!

Wat een heerlijke zomer hebben we gehad! Wij hebben niet stil gestaan en hebben op allerlei haak- en breifestivals de tas van #KNiT&KNOT gespot! Op naar een heerlijk najaar. Nog maar 36 dagen en dan barst het haak-, brei-, vilt-, spin- en borduurfeest weer los. De 6e editie van van KNIT&KNOT. We hebben er weer zin in!

#KNITKNOT Gespot?

Haak, brei, borduur, spin of vilt jij ook tijdens de zomervakantie? Deze oproep plaatste wij in de voorgaande nieuwsbrief! Ja zeker! Leuk om deelgenoot zijn van die creatieve vakantiekiekjes... De leukste foto's laten we zien in oktober, tijdens de beurs. Zo houden we het vakantie gevoel nog even vast! Deze dame links hebben we zelf gespot! Rara.... wie is dit? Tip: Zij is verslingerd aan breien... en waar zijn de twee andere foto's genomen? Stuur een mailtje naar info@knitenknot.nl onder vermelding #KNITKNOT Gespot. De eerste 3 mensen die het goed hebben krijgen een leuk cadeautje tijdens KNIT&KNOT! Af te halen bij de infobalie, de winnaars krijgen persoonlijk bericht!
5d3f3aba-cd22-4c99-9082-ecd5f3b93651
609f7422-737d-45ea-8070-acc95972afa3
f0b4ca4c-af4b-4186-aa74-57b84e490c22

Bestel nu je ticket met korting en grote kans op een gratis KNIT&KNOT tas met goodies!

100% verzekerd van een geweldig leuke dag! Elsa bewaakt nu nog de inhoud. We hebben slechts 1.500 #KNIT&KNOT tassen. Nu zijn ze er nog .... OP = OP! Dus waar wacht je nog op!I Visited KNIT&KNOT and look what I've got!

Meet the makers en maak het zelf!

Shoppen of aanschuiven bij specialisten, meet & greet met auteurs, leuke workshops, make & takes, informatie, inspiratie en leuke nieuwe producten! Dit jaar als extra thema: borduren. We noemen het ook wel The Return of the Stitches! We laten hierbij zien hoe bepaalde handwerktechnieken prachtig te combineren zijn. Als decoratief element op een (spijker) jasje, als woondeken of kussen voor het interieur bijvoorbeeld. De specialisten leren het je graag! Vanaf eind volgende week komen de eerste workshops online. Hierbij alvast een voorproefje!
Website tas 2mv2
jellina1
IMG-20180902-WA0001

Geen streng hetzelfde!

New: Dit jaar hebben we internationaal bezoek. Kris Pol-Williams is sinds kort eigenaar van Woolly.nl een webwinkel gespecialiseerd in populaire Amerikaanse brei- en haakgarens. Inclusief Caron Simply Soft, Lily Sugar’n Cream en Clover Amour haaknaalden. ‘Amerikaanse’ Kris heeft aan het assortiment meteen de zeer-gewilde Caron Cake reeks van producten toegevoegd en ook ‘Shawl-in-a-Ball’ van Lion Brand. Zij zoekt steeds naar nieuwe producten, die nergens anders te vinden zijn in Nederland. We zijn benieuwd Kris!

CB Yarn. Cristina Botter is Indie dyer gespecialiseerd in met de hand geverfde wol, canvas project tassen, DPM’s houders waar je ook rondbreinaalden in kunt opbergen,
polyclay steekmarkeerders, progress keepers. Christine is van mening dat breien of haken mensen uit hun isolement kan halen en in contact brengt met elkaar. Draad verbindt!

Joyceful Handmade Joyce woont in Eindhoven en heeft haar passie voor handwerken opgedaan in Brazilië bij haar Braziliaanse gastmoeder. Terug in NL ging ze op zoek naar een passend exclusief garen waar Nederland nog niet vanaf wist Cotton air (XL katoen). Prachtig biologisch katoen in oneindig veel kleuren waar Joyce gelijk verliefd op was! Ze is de exclusieve verkoper in Nederland en geeft 3 verschillende workshops. Have a Joyceful day!
Voorlopige deelnemerslijst KNIT&KNOT

Geef je leven een creatieve stijl met Creëer Magazine!

Onze mediapartner uitgeverij Scala komt met een nieuw blad: Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Bestel Creëer Magazine t/m 15 oktober met gratis verzending! Creëer Magazine wordt vanaf 30 oktober bij abonnees en bestellers bezorgd.
Creeer (nieuwsbrief)

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten!
Ons redactieteam bestaat ook uit echter haak- en breiliefhebbers en ze zijn nieuwsgierig naar andere handwerktechnieken!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram
INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Leuke tips schroom niet om ons een mailtje te sturen, vinden we zelfs leuk! info@knitenknot.nl.
footer nieuwsbrief KK

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip voor de herfstvakantie!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 10 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober
vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
zondag van 10.00 - 16.00 uur
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube