Headerwebsite_ticketszondergoodie

Nog 6 dagen te gaan! Kom je ook? We hebben nu al iets leuks voor je!

Dit wilden wij onze lezer(s)essen natuurlijk niet onthouden. Bestemd voor iedereen die al een kaartje heeft of nog een kaartje gaat kopen.... Het jaarlijkse KNIT&KNOT prijzencircus is losgebarsten! Doe mee en maak kans op prachtige prijzen! Hoe? Via de Facebookpagina van knitenknotdebeurs Facebook De actie loopt t/m 8 oktober! Wacht niet langer en kom naar de 6e editie van KNIT&KNOT, het haak-, brei-, vilt-, spin- en borduurfeest van het Zuiden! De actie loopt t/m 8 oktober! De voorverkoop tot 10 oktober!
Prijzencircusokt18
Prijzencircusokt183
Prijzencircusokt182
Prijzencircusokt189

Haak,vilt,brei, spin, verf, borduur en ... bewonder!

KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen! Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren. Een warm welkom voor creatieve makers uit Nederland en België! KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten of aanschuiven voor make & takes, patronen en workshops. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt. Inspiratie genoeg bij de specialisten en ontwerpsters ook bij de verrassende nieuwkomers is veel creativiteit te ontdekken!

Babydeken-Amy-01-vierkant
KKBeeld_okt18 klein
Foto BREImoeder

#KNITenKNOTgespot

We hebben weer een winnaar! Van harte gefeliciteerd Marijke van Vught. We sturen je een mailtje dan ligt er een leuk cadeautje voor je klaar. De dames op de foto waren Nancy Marchant en Loret karman.

Geef je leven een creatieve stijl met Creëer Magazine!

Onze mediapartner uitgeverij Scala komt met een nieuw blad: Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Bestel Creëer Magazine t/m 15 oktober met gratis verzending! Creëer Magazine wordt vanaf 30 oktober bij abonnees en bestellers bezorgd.
Creeer (nieuwsbrief)

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten!
Ons redactieteam bestaat ook uit echter haak- en breiliefhebbers en ze zijn nieuwsgierig naar andere handwerktechnieken!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram
INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Leuke tips schroom niet om ons een mailtje te sturen, vinden we zelfs leuk! info@knitenknot.nl.
footer nieuwsbrief KK

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip voor de herfstvakantie!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 10 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober
vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
zondag van 10.00 - 16.00 uur
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube