Nieuwsbrief HEader 570x150-2

KNIT&KNOT treedt buiten de landsgrenzen

Van 4 t/m 6 april vindt de zevende editie plaats van KNIT&KNOT. De brei- & haakdagen van het zuiden staat dit jaar in het teken van cultuur & creativiteit.We treden dit jaar buiten onze landsgrenzen met allerlei workshoptechnieken gekoppeld aan het land van herkomst. We geven jullie trouwe nieuwsvolgers zoals beloofd een sneakpreview van onze primeur: Mini- masterclasses #Broodjebreien. De inschrijvingen zullen 10 februari van start gaan! Maar wat houdt het #Broodjebreien nu eigenlijk in?

#Broodjebreien

Schrijf je in: 10 februari 10.00 uur zijn de lijnen geopend op www.knitenknot.nl
Naast brei-en haakworkshops op de beursvloer, gaan we voor het eerst een continue mini-masterclassprogramma aanbieden #Broodjebreien. Onder het genot van een hapje en een drankje (afhankelijk van het tijdstip, een broodje, een warme snack of lekkere zoetigheden) krijg je 1,5 uur intensief informatie in een rustige ruimte en ga je echt de diepte in met diverse handwerktechnieken. Er wordt geadviseerd welke garens op de beurs te vinden zijn en welke geschikt zijn om een dergelijke techniek mee te maken. Met een hand-out, basismaterialen, voorbeelden, patronen en achtergrond informatie ga je aan de slag met topspecialisten/docenten van de Amsterdamse Steek om de techniek onder de knie te krijgen. Per dag worden er op de bovenverdieping zeker 12 verschillende mini-masterclasses gegeven. Slechts 12-15 personen per klas dus zorg dat je erbij bent! 10 februari staat op de website exact omschreven wat je per mini-masterclass kunt verwachten en wat het tarief is.

Een tipje van de sluier!

3.3 Mozaiek Breien
2.2 kleurrijke mutsen uit Andesgebergte
1.1 Kant haken Ierland
Islamistische Ornamenten: Mozaïek breien. 6 Mozaïek en slipstitch patronen
Peru: Het geheim van de mutsen uit het Andes Gebergte
Ierland: Kant haken. Snellere uitvoering van Iers Kanthaken
3.2 Shawl connstructie Shetand
1.1 Extreem 3D breien
4.2-Bohus Stickning - Zweden
Shetland: Workshop Shetlandhap. Traditionele omslagdoek uit Shetland.
Estland: Extreem 3D breien. Bobbels, Bulky, smocken...
Zweden:Bohus Stickning
en het verhaal van de vrouwen uit het Bohuslan
3.1 Logcabin Breiwerk An van Gent
4.3-Mutsen van Willem Barentsz - Holland
2.1 Malisle
AMISH/USA: ribbels, aan- en afhechten, nieuwe kleuren aanhechten, perfecte hoek en het oor!
Nederland: De mutsen van Nova Zembla (foto rijksmuseum Collectie) Willem Barendtsz
FAIR ISLE: Marlisle een kleurbreitechniek ontwikkeld door Anna Maltz
2.3 Kabels en kleur
4.1-Planned Pooling
1.3 16 x tricot
Aran eilanden: Kabels die boven of onder langs kruisen. Kun je kabels suggureren zonder ze echt te breien?
Missoni/Italië: Planned Pooling. Zet de klonters van kleur naar je eigen hand! Op zoek naar de magic numbers.
Hollandse Nuchterheid: 16 x tricot. De anotomie van de breisteek. Na 1,5 uur is je manier van breien definitief veranderd!

KNIT&KNOT Passe-partout? #creatiefweekendjeweg!

LET OP, de tickets voor #Broodje Breien mini-masterclasses zijn vanaf 10 februari 10.00 apart te boeken, deze mini-masterclasses zijn excl. entree KNIT&KNOT. TIP van de dag, boek een passe-partout, zodat je er een gezellig weekendje Tilburg van kunt maken:). Er is ook een prachtige tentoonstelling gaande in het Textielmuseum "museum van het jaar 2017" bij het online boeken van een 2 daags passe-partout krijg je van ons de derde dag er gratis bij! Heb je al andere plannen? Niet getreurd, één dag KNIT&KNOT biedt ook heel veel gezelligheid en inspiratie! De Koepelhal ligt op 5 minuten loopafstand vanaf Centraal Station Tilburg. Ben je van plan te gaan? Boek dan nu, want dan krijg jij die leuke goodiebag! Twijfel je nog 1 dag of meer? Boek dan nu alvast en zet je kaartje tijdens de beurs om naar een passe-partout ticket.
122_kl
Cultuur& creativiteit
Naast het #BroodjeBreien zijn er ook hele leuke demo's en workshops te vinden o.h.g.v. haken, breien, spinnen, vilten en borduren op de beursvloer. Wil je echt met een verhaal naar huis, bezoek dan KNIT&KNOT!
KK2019 Hoofdbeeld
22 (2)_kl
YARN6_Farrah3WEB_1024x1024@2x
24

# Bestel nu online tickets + goodiebag!

Bestel je ticket met korting en ontvang de gratis KNIT&KNOT tas met goodies!

Het wordt echt een feestje en als je nu je kaartje boekt ben je wel verzekerd van die leuke goodiebag. De tickets zijn voor alle dagen geldig dus je hoeft je KNIT&KNOT beursdag nog niet vast te leggen, wel 100% verzekerd van voorpret en een geweldig leuke dag! We hebben slechts beperkt aantal KNIT&KNOT tassen. Twijfel niet als je toch al van plan bent om te gaan! De waarde van de inhoud van de tas ligt vele malen hoger dan de entree van de beurs...dus sla je slag. Dit was de tas van afgelopen oktober 2018!
127_kl
00 Goodiebag LR IMG_2104
73

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van: het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten! Ons redactieteam bestaat ook uit echter haak- en breiliefhebbers en ze zijn nieuwsgierig naar andere handwerktechnieken! Mocht je zelf bomvol creatieve ideeën zitten, ben je verknocht aan socialmedia en weet je waar je verrassende inspiratie vandaan kunt halen? Ken jij nog iemand die bijvoorbeeld een prachtige handwerktechniek beheerst en dit heel goed kan uitleggen? Stuur dan een mail naar miranda@knitenknot.nl.

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, #broodjebreien, het prijzencircus? Ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Zeg het voort...... het aftellen is begonnen :)!

Nieuwsbrief Footer 570x150-groot

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 3 april
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 4 t/m zaterdag 6 april
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube