Nieuwsbrief HEader 570x150-2

#Broodjebreien live

Wat een leuk artikel staat er in de nieuwe #handwerkenzondergrenzen over #Broodjebreien. De Mini-masterclasses inclusief een lekkere hap, die we voor jullie gepland hebben tijdens de beurs op 4,5 en 6 april. De inschrijvingen zijn open, ze gaan als zoete broodjes, de "Masters" zetten hun tanden in de bijzondere technieken en wij beraden ons over de lekkere hap die wij er bij gaan serveren! 1,5 uur, 100% aandacht, max. 12 personen per sessie in een rustige ruimte. Heb jij je al aangemeld voor één van de #broodjebreien Masterclasses? Nee? Doe dit dan snel, want vol=vol 💗💚

Cultuur & Creativiteit
Handwerken Zonder Grenzen is al sinds 1978 het grootste handwerkmagazine van Nederland, met artikelen over (inter)nationale handwerktechnieken met textiel als uitgangspunt. Breien, haken, quilten, vilten en borduren zijn onderwerpen die steeds terug blijven komen. Handwerken zonder Grenzen pakt echt uit tijdens KNIT&KNOT met patronen uit het archief, voorbeelden van maaksters uit het blad, demo's en uiteraard leuke beursaanbiedingen! Artikel KNIT&KNOT

WORKSHOPS Live

De eerste workshops op de beursvloer staan live en worden dagelijks aangevuld op KNIT&KNOT workshops April . Inloopworkshops, inschrijfworkshops, voor beginners en gevorderden betaald of gratis. Vind je ze leuk, schrijf je dan snel in voor je favoriete workshop zodat je zeker bent van een plaatsje aan de tafel! Als je nu je ticket bestelt krijg je uiteraard de goodiebag erbij! Een paar workshops uitgelicht:
22 (2)_kl
90_kl
87_kl
Lekker aan de slag in het zonlicht met Joyceful
Een kleurenexplosie op zaterdag bij Draadkracht
Opperste concentratie bij Atelier Sopra
website.Mochilla.
Workshop.Draadkracht.MT luxe yak soft merino
Workshop.SAM_8961
Colours of Life:
Mochila haken
Draadkracht:
MakeTake dollydots verven
Atelier dollopvilt: Stokvilthaantje maken.
Workshop.Muts , fair isle, paint
workshop.2.joyce wol 2-4
Workshop.website. liggend
Atelier Sopra:
Fair Isle breien
Joyceful:
Armbreien
Isabella Yarnpainting:
Workshop Yarnpainting
keigoedvilten 10
macrame kussen
entrelac 2
Keigoed Vilten:
Leuke verschillende workshops
Colours of Life:
Macrame kussen
Jan Knitter Nauwelaerts: Entrelac breien

KNIT&KNOT Passe-partout? #creatiefweekendjeweg, 1 dag gratis en een 2:1 kaartje voor het TextielMuseum Tilburg!

TIP van de dag, ga je een aantal workshops volgen en wil je ook nog een dagje shoppen? Boek dan een passe-partout, zodat je er een gezellig weekendje Tilburg van kunt maken:).
Bij aankoop van een 2 daags passe-partout krijg je van ons de derde dag er gratis bij! En elke bezoeker die inschrijft voor een #broodjebreien incl. passepartout krijgt zolang de voorraad strekt een 2:1 ticket voor het Textielmuseum Tilburg er gratis bij! De tentoonstelling cultural-threads loopt bijvoorbeeld nog tot eind november de kaarten mogen het hele jaar nog verzilverd worden. We mogen maar liefst 150 tickets inzetten. Uiteraard biedt één dag KNIT&KNOT ook al heel veel gezelligheid en inspiratie! De Koepelhal is gesitueerd op 5 minuten loopafstand vanaf Centraal Station Tilburg. Ben je van plan te gaan boek dan nu, dan krijg jij die leuke goodiebag! Twijfel je nog? Boek dan nu alvast en zet je kaartje tijdens de beurs om naar een passe-partout ticket.
Aan de Haak Als je het voorjaar nu in je bol hebt, dan biedt Aan de Haak 19 heel veel leuke projecten in frisse voorjaarskleuren. En extra leuk: in dit nummer vind je ook het eerste nieuws over de nieuwe Mystery CAL: een kleurrijk picknickkleed! Uiteraard zijn zij ook aanwezig tijdens KNIT&KNOT en nemen ze de andere magazines ook mee, leuke beursaanbiedingen in de stand van Uitgeverij Scala en online via hobbyou!
bloemenslinger
YARN6_Farrah3WEB_1024x1024@2x

Cultuur& creativiteit

Wil je echt met een verhaal naar huis, bezoek dan KNIT&KNOT!
KK2019 Hoofdbeeld

# Bestel nu online tickets + goodiebag!

Bestel je ticket met korting en ontvang de gratis KNIT&KNOT tas met goodies!

Jij weet het al! Maar weten ook je moeder, je zus, je lieve collega's en je vriendinnen het al?!
♡ hét leukste brei- en haakevent van het Zuiden!
♡ Heel veel brei- en haaktechnieken te leren
♡ Workshops & demo's bloggers/designers/auteurs
♡ Voor beginners en gevorderen
Inspiratie en tips van specialisten

Het wordt echt een feestje in de prachtige industriële Koepelhal en als je nu je kaartje boekt ben je wel verzekerd van die leuke goodiebag. De tickets zijn voor alle dagen geldig dus je hoeft je KNIT&KNOT beursdag nog niet vast te leggen, wel 100% verzekerd van voorpret en een geweldig leuke dag!

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van: het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, #broodjebreien, het prijzencircus? Ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Zeg het voort...... het aftellen is begonnen :)!

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 3 april
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 4 t/m zaterdag 6 april
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube