LOGOKnitEnKnotDEFtotaal-Okt18-01

We komen er aan dit najaar!

Met een prachtige zomer achter de rug gaan we weer langzaam richting de herfst. In de hectiek van de dag kom je aan veel dingen niet toe die je wel had willen doen. Hoe heerlijk zou het zijn om een hele dag met je passie bezig te zijn, met alleen maar mensen om je heen die dat gevoel delen! Nou wacht dan niet langer en kom naar de 6e editie van KNIT&KNOT, het haak-, brei-, vilt-, spin- en borduurfeest van het Zuiden!
website.kruk
HOME_SLIDE_25
jellina1

Bestel nu je ticket ONLINE incl. KORTING & een TAS met GOODIES, OP=OP!

100% verzekerd van een geweldig leuke dag! We hebben slechts 1.500 #KNIT& KNOT tassen en OP=OP! Boek nu snel een online ticket voor € 8,50 incl. goodiebag? We hebben er nog slechts 175. Wat dacht je van de #KNIT&KNOT tas gevuld met o.a. Flow Magazine, Brabeau, Trui, Handmade Living, Durable notebookje, Het Borduurblad, Scheepjes katoen en een label & Afterparty van Scheepjes! Dat is nog eens heerlijk thuiskomen met een tas vol inspiratie! Maar... dan moet je nu wel beslissen!
I Visited KNIT&KNOT and look what I've got!

#KNITKNOT Gespot?

54b5d411-be4d-44da-a5e9-d6c4f6038d65
5d3f3aba-cd22-4c99-9082-ecd5f3b93651
De winnaar van de #KNIT&KNOTgespot is geworden Diane Limpens. Zij had alle vragen goed! Diane van harte! Meld jij je bij de infobalie? Er ligt daar een leuk cadeau voor je klaar (even legitimatie mee). De rechterdame is Anna Boer, zij van die leuke mutsen! De dames op de linkerfoto's zijn erg bekend. Rara.... wie zijn dit? Tip: De één staat bekend als de KONINGIN VAN DE PATENTSTEEK en de ander van o.a. de AMSTERDAMSE STEEK! Stuur een mailtje naar info@knitenknot.nl onder vermelding #KNITKNOT Gespot2 en wie weet ligt er voor jou ook een leuk cadeautje klaar!

Return of the stitches!

De trendspotters o.h.g.v. Borduren, Cross Stitch Trends gaan hippe Flossjes maken van XX garen en borduren met Magic Paper van DMC op kleding. Handwerkjuffie gaat aan de slag met unieke borduurtechnieken in Scandinavisch design en bij Moniquenwerk maak je kennis met Broderie d'Art. Ontdek het feestelijke materiaal goud cannetille en maak een romantisch roosje. Bij E Strea Chikitu ga je los met stofjes en gekleurd borduurgaren. Op zondag kun je samen met Loes van Freubelweb aan de slag met een leuk klein borduurwerkje en vertelt zij alles over het geheime borduuravontuur de Secret Stitch Along. Bij Wolcafé kun je o.a. punchen in een leuke borduurring en bij Punchworkshop zie je het resultaat van punchen met de machine. Atelier Bonita Loka neemt haar trendy borduurpakketten mee met hippe vintage patronen! #jeugdsentiment!

knit&knot needle punch vierkant aangepast
12. moniquenwerk.jpg 2
Disney-bambi-pn-0172098-1-Atelier-Bonita-Loka

Meet the makers en maak het lekker zelf!

Stokjes weven? Guido en Monique uit Beltrum zochten een eenvoudige manier om wol van hun schapen te verwerken. En nu bleek dat de Vikingen daar al een prachtig gereedschap voor hadden bedacht. Het stokjesweefgetouw. Toen hun eerste zelfgemaakte Pegloom een feit was, werden ze zo enthousiast dat ze iedereen wilden laten mee genieten! Een eenvoudige en creatieve manier van weven! Gratis uit te proberen tijdens de beurs. De werkstukken worden na afloop verloot.

Je maakt ze op je sloffen! Uit nood geboren en gemaakt met liefde. Zo zijn Slubbers ontstaan. Liefde voor handwerken en voor een dochter, die met maat 45 geen smaakvolle sloffen kon scoren. Complete haakpakketten om, op je sloffen, je eigen slubbers te maken met een zool waarmee je gerust even naar buiten kunt! De patronen worden specifiek op jouw voeten aangepast!

Zeeuws meisje
Kiki Strooker van The Dutch Cottage, houdt van het landleven en is inmiddels een Zeeuws meisje. Het begon met wol van een paar schapen waar iets mee gedaan moest worden. Ze leerde zichzelf spinnen, verfde de wol en breide truien voor de verkoop. Nu schuift ze aan bij het Zeeuwse straatje naast Blij dat ik Brei op KNIT&KNOT en laat je graag kennis maken met al het moois dat ze maakt!

Check gerust even de deelnemer- en workshoplijst op onze site!

4. Slubbers 2
Jeanet in de stand
Website.Peg Loom met Bobbini

Geef je leven een creatieve stijl met Creëer Magazine!

Onze mediapartner uitgeverij Scala komt met een nieuw blad: Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Bestel Creëer Magazine t/m 15 oktober met gratis verzending! Creëer Magazine wordt vanaf 30 oktober bij abonnees en bestellers bezorgd.
Creeer (nieuwsbrief)

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten!
Ons redactieteam bestaat ook uit echter haak- en breiliefhebbers en ze zijn nieuwsgierig naar andere handwerktechnieken!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram
INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Leuke tips schroom niet om ons een mailtje te sturen, vinden we zelfs leuk! info@knitenknot.nl.
footer nieuwsbrief KK

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip voor de herfstvakantie!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 10 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober
vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
zondag van 10.00 - 16.00 uur
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube