Headerwebsite_ticketsvanaf1dec2

Gelukkig hebben we de foto's nog!

KNIT&KNOT is al weer even geleden. Wij hebben enorm genoten en hopen dat jij dat ook hebt gedaan! Graag willen wij je als eerste op de hoogte stellen van de nieuwe data van volgend jaar 4-5-6 april, vanaf 1 december zullen de tickets online gaan. Let op, want in 2019 zijn de dagen op donderdag, vrijdag en zaterdag!

Mocht het nu niet gelukt zijn om in oktober aanwezig te zijn, dan laten we je graag nog even zien wat je gemist hebt. We hebben enkele foto's op onze website geplaatst bij impressies.

Oh ja... en als je denkt bij het zien van de foto's dit lijkt wel een zomereditie? Nou dat begrijpen wij, het was namelijk 26 graden :)! Tropenrooster dus, maar dat mocht de pret binnen zeker niet drukken.
89 kleiner formaat
53_kl
118_kl
54_kl
116_kl
81_kl
105_kl

Win een handwerkpakket t.w.v. 75 euro

Ben je op KNIT&KNOT geweest? Wat vind jij van KNIT&KNOT? Laat het ons weten! Wij vinden het erg fijn als je een review op facebook.com/knitenknotdebeurs plaatst. Jouw mening telt en wij belonen dit met een KNIT&KNOT pakket t.w.v. € 75,-- t/m 15 december nog de tijd om een reactie te plaatsen en wij verloten uit alle recensies de winnaar!

# 1 december tickets online!

Bestel je ticket met korting en ontvang de gratis KNIT&KNOT tas met goodies!

Het is natuurlijk wel wat vroeg, maar als je nu je kaartje boekt ben je wel verzekerd van die leuke goodiebag. De tickets zijn voor alle dagen geldig dus je hoeft je KNIT&KNOT beursdag nog niet vast te leggen, wel 100% verzekerd van voorpret en een geweldig leuke dag! We hebben slechts 1.500 #KNIT&KNOT tassen. Nu zijn ze er nog allemaal :)! Twijfel niet als je toch al van plan bent om te gaan, bestel 1 december alvast je ticket. De waarde van de inhoud van de tas ligt vele malen hoger dan de entree van de beurs...dus sla je slag. Dit was de tas van afgelopen oktober 2018!
127_kl
00 Goodiebag LR IMG_2104
107 LR

Wie beantwoorden nu al die mails?

22 LR
Thea en miranda 1 LR
IMG_1937 LR
Tips, aandachtspunten of specialisten die jullie heel graag live willen ontmoeten in april? Schroom niet om ons een mailtje te sturen info@knitenknot.nl. Dan krijg je zeker een antwoord van: Hanneke (links) of Miranda of Thea (midden). Foto Rechts, Thea die klaar zit om een praatje te maken met de bezoekers die weggaan of net binnenkomen!

Shoppen of aanschuiven bij specialisten, leuke workshops, make & takes, informatie, inspiratie en leuke nieuwe producten. We gaan er weer flink tegen aan om een gevarieerd en verrassend programma voor april in elkaar te zetten!

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van: het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten! Ons redactieteam bestaat ook uit echter haak- en breiliefhebbers en ze zijn nieuwsgierig naar andere handwerktechnieken! We zullen in een van de volgende nieuwsbrieven ons redactieteam aan je voorstellen. Mocht je zelf bomvol creatieve ideeën zitten, ben je verknocht aan socialmedia en weet je waar je verrassende inspiratie vandaan kunt halen? Stuur dan een mail naar miranda@knitenknot.nl, wellicht dat je ons socialmedia team dan kunt versterken!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag en het prijzencircus? Ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Graag tot ziens in april en voor nu alvast hele fijne feestdagen gewenst!

footer nieuwsbrief KK

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 3 april
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 4 t/m zaterdag 6 april
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube