Al het goeds voor 2019 gewenst!

Allereerst wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen met een ieder die je lief is! En uiteraard een gelukkig, gezond & creatief nieuwjaar! In tijd van bezinning komen de mooiste creatieve ideeën naar boven....bij ons borrelt het al!
Naamloos

Primeur: Broodje Breien & Cultuur&Creativiteit!

Het nieuwe thema in april wordt Cultuur & Creativiteit. We laten zien welke handwerk- technieken er in bepaalde landen gebruikt worden. Waar de oorsprong ligt en hoe deze prachtig te combineren zijn. En... onze nieuwsbrieflezers hebben de primeur! Want we gaan in april BROODJE BREIEN!!! Onder het genot van een drankje en een hapje worden er op de bovenverdieping in mooie grote lichte workshopruimtes geweldige masterclasses gegeven van 1,5 uur per sessie. Met materialen en technieken waar je eens goed je tanden in kunt zetten! Onder leiding van Loret Karman samen met docenten/designers Myra Scholma, Hetty de Jong en Kitty Stappers worden nu de onderwerpen voorbereid, foto's en voorbeelden gemaakt. Zij hebben er zin in, we hebben al iets mogen zien en het wordt fantastisch! Tipje van de sluier: Inspiratie midden oosten: mozaïek breien, Inspiratie Estland: Extreem 3D breien, Inspiratie Europa, Surrealistisch breien... en er komen nog veel meer technieken, achtergronden en materialen aan! In de volgende nieuwsbrief gaan we hier uitgebreid op in, want in januari zullen alle Broodje Brei workshops op de website staan!
29793579_1900743326625803_8361307169231994880_o
1 breiende handen1
30226525_1901803343186468_6827548646746095616_o

Nog een leuke tip voor onder de kerstboom?

Bestel je ticket met korting en ontvang de gratis KNIT&KNOT tas met goodies!

Leuk als kerstcadeau voor onder de boom? Als je nu je kaartje boekt ben je verzekerd van die leuke tas met goodies. De tickets zijn voor alle dagen geldig dus je hoeft je KNIT&KNOT beursdag nog niet vast te leggen, wel 100% verzekerd van voorpret en een geweldig leuke dag! Twijfel niet als je toch al van plan bent om te gaan! De waarde van de inhoud van de tas ligt vele malen hoger dan de entree van de beurs...dus sla je slag! Editie april wordt heel bijzonder! Houd het bijzondere workshopprogramma in de gaten!

Handwerkpakket: De winnaars zijn:

De winnaars van ons prachtige Handwerkpakket zijn: Tjitske, Omabetje en Joke. Zij hebben het pakket t.w.v. ruim € 100 euro,-- gewonnen door een review te plaatsen. Als het goed is ligt het al onder de kerstboom! Met dank aan onze zeer gulle exposanten. Het was echt een prachtig handwerkpakket t.w.v. van maar liefst 350 euro! Vandaar dat we besloten hebben om er drie mensen blij mee te maken in plaats van 1 prijswinnaar :)!
KK aankondiging 3 winnaars

Volg ons op social media

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, Inspiratie en voorbeelden? Ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Graag tot ziens in april en voor nu alvast hele fijne feestdagen gewenst!

footer nieuwsbrief KK

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 3 april
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 4 t/m zaterdag 6 april
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2018 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube