Nieuwsbrief HEader 570x150-okt19-v31

We gaan beginnen...

Nou het duurde even, NIEUWS van KNIT&KNOT, we hebben de tijd genomen om de enquêtes eens flink door te spitten. Ongelooflijk veel reacties hebben we mogen ontvangen waarvoor dank. Met deze input zijn we aan de slag gegaan. Hopelijk spreken de nieuwe thema's jou ook aan! Wij zijn er in ieder geval erg blij mee... Buiten bijna 30 graden, lijkt ons een goed moment om het eens over #warmewinterinspiratie te hebben:)! Ga er maar eens voor zitten, binnen of heerlijk in de schaduw met je haak-, brei, vilt- of borduurwerk.
bewerkte.Foto.1.nieuwsbrief
Bewerkte.Foto2.nieiwsbrief
Bewerkte.Foto3.nieuwsbrief
Bewerkte.Foto.1.tussenstuk.nieuwsbrief

De thema's:

Warme Winterinspiratie
(H)eerlijk ambacht
Kleurbekennen
Leren combineren
#broodjebreien
#hollandsknittalent
#knitenknotalong
Bewerkte.Foto.2.tussenstuk.nieuwsbrief

#hollandsknittalent

Wij weten dat je de mooiste dingen gewoon zelf maakt en daarom gaan we ook voor een gevarieerd programma brei-, haak-, vilt- en knooptechnieken op de beursvloer. Zowel voor de beginnende als gevorderde handwerksters. Maar hoe leuk is het om ook je eigen pronkstuk te laten zien en daarmee andere bezoekers te inspireren. #hollandsknittalent, uiteraard ook geldig voor onze enthousiaste zuiderburen! Lange tafels, schuif gezellig aan, lekker praten, breien en haken. Of gewoon om even uit te puffen na een ochtend (work)shoppen! Laat zien wat je kan, wat je bij je hebt of wat er in je tas zit! Ook fijn om gewoon eens een mooi verhaal te horen. Hoe inspirerend en mindful handwerken kan zijn. Op socialmedia zetten wij onder deze noemer ook elke week een Nederlandse of Belgische designer/ontwerper in de spotlights!

#broodjebreien

Heerlijk rustig op de verdieping gingen de docenten van #Broodjebreien aan de slag met maximaal 12 personen per workshop. Wat lag er klaar en kreeg je mee? Handouts, voorbeelden, verwijzingen, patronen, inspiratie en boodschappenlijstjes. Het team KNIT&KNOT zorgde voor de Brabantse gezelligheid en de lekkere hap! Veel mensen vonden het heel fijn en inspirerend, maar 1,5 uur net te kort om bepaalde technieken goed aan te leren. Dus we gaan nu voor 2 uur per sessie, de prijs voor het #broodjebreien arrangement blijft hetzelfde! We leggen vooraf duidelijk uit voor welk niveau het bedoeld is en wat men kan verwachten. Het docententeam heeft zorgvuldig naar de enquêtes gekeken en is nu de puntjes op de i aan het zetten voor een prachtig programma #Broodjebreien2.0!

Carmen van New Leaf Designs heeft de technieken die ze afgelopen editie geleerd heeft direct in haar ontwerp verwerkt (foto 1)! Wij kijken uit naar dit ontwerp en hopen dat het binnenkort verschijnt, want sokken zijn heerlijke breiprojectjes! newleafdesigns.nl
Bewerkte.Foto.1.broodjebreien.nieuwsbrief
Bewerkte.Foto.2.broodjebreien.nieuwsbrief

#warmewinterinspiratie!

Nieuw in oktober:
H)eerlijk ambacht: Oorsprong van wol en originele toepassingen met diverse workshops en demo's. Zo neemt het Wolatelier Tilburg (vanaf 1 sept. nieuw in Tilburg) ons mee met een demonstratie van "Schaap tot Draad". Een wolproeverij met "goeje wol" zoals ze in Brabant zeggen en tal van wolverwerkingstechnieken.
Kleur bekennen: Kleuren leren combineren, schetsen in kleurbreiwerk
Leer combineren: hoe verwerk je diverse handwerktechnieken in één werkstuk?
Maar ook:
#warmewinterinspiratie: (feestelijke en cosy items, grappige wintersokken)
#Hollandsknittalent: neem je pronkstuk mee en laat deze bewonderen door anderen.
#knitenknotalong(KAL): vanaf 1-9 nemen we je aan de hand mee om een originele KNIT&KNOT wintersok te breien! Voor het eerst onze eigen sok of kous!
#hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn: ervaringsdeskundigen aan het woord aan de lange tafels.

Met het magazine Aan de Haak zullen we een Amigurumi oproep voorbereiden om samen aan een kerstboom te werken vol met mooie gehaakte boomhangers... We koppelen daar ook een goed doel aan, mensen die echt blij worden van een Handmade Kerstboom die elk jaar weer opgetuigd kan worden met de mooiste boomhangers! Met liefde Zelf(gemaakt) door de bezoekers van KNIT&KNOT!

Kortom werk aan de winkel om al deze mooie items voor jullie uit te gaan werken. In de volgende nieuwsbrief meer...
prijs april 2019 review en enquete liggend

Wie heeft het handwerk-pakket gewonnen?!

Van harte gefeliciteerd Frederique Niewohner en Jeannette Veefkind!
Bedankt voor jullie input en mooie recensie. Wij gaan dit superpakket (mogelijk gemaakt door onderstaande exposanten) door twee delen en snel jullie kant op sturen!

Met dank aan: Breimeisje, CB Yarn, Wools of Holland, Tilingo-Nepra, Wolmarkt, Itte Designs, Holland Creatief, Huisje van Katoen, Quilt&Vilt, Batts& Threads, Spinspul, St. Hulphond, Schaap&Draak, Atelier dollopvilt, Marrot Design, Angels Creative, Huisje van Katoen, Bonita Loka, Keigoed Vilten, Wolcafé, etc.

Bestel NU je ticket met korting & gratis goodiebag *!

Als je nu je ticket besteld betaal je € 8,50 voor de ticket en krijg je ook een mooie KNIT&KNOT tas met o.a. Het magazine Handwerken Zonder Grenzen t.w.v. € 9,50, een leuke verrassingsbijdrage van Durable en de Scheepjes AfterParty ... dus, waar wacht je nog op!

♡ hét leukste brei- en haakevent van het Zuiden!
♡ Heel heel veel brei- en haaktechnieken te leren
♡ Workshops & demo's bloggers/designers/auteurs
♡ Voor beginners en gevorderden
Inspiratie en tips van specialisten
♡ Heel veel inspiratie en gezelligheid van mede bezoekers die allemaal jouw taal spreken, draad verbindt!


* Ticket aan de kassa € 10 euro voor volwassenen, goodiebags 1.200 stuks zo lang de voorraad strekt!
LogoADH website2
01_COV_ADH21_v4
De Aan de Haak Amigurumi special
Ben je ook gek op haken? De Aan de Haak Amigurumi special ligt nu in de winkel! In deze uitgave van Aan de Haak 21 staan de leukste projecten van Amigurumi’s! Ze zijn schattig, snoezig, klein en handig… Amigurumi is veelomvattend, maar vooral heel leuk om te haken! Deze special geeft je de kans om allerlei nieuwe vriendjes te haken, zoals een schaapje, dikke dame, konijn, dreamy knuffel en natuurlijk een zeepaardje! Extra leuk is dat je met dit zeepaardje mee kan doen met de creatieve challenge van deze zomer: de zeepaardjes challange. Je kunt de Amigurumi special ook online bestellen via hobbyou.nl/aan-de-haak-21-de-amigurumi-special/

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 23 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube