Nieuwsbrief HEader 570x150-2

#Nog 21 dagen te gaan!

Wat is het toch fijn, om met dit gure weer met het programma van KNIT&KNOT bezig te zijn! Er komen elke dag nieuwe workshops bij en ook de Deelnemers hebben een mooi aanbod, ze zijn actief, denken mee en hebben enorm veel zin om jou te ontmoeten, te informeren en te inspireren! Uiteraard nemen zij ook weer de nieuwste patronen, technieken en garens mee!

Heb jij je ticket al? We hebben nog 200 goodiebags in voorraad dus reageer snel:)! Het wordt echt een feestje in de prachtige industriële Koepelhal. Als je nu je kaartje boekt ben je nog verzekerd van die leuke goodiebag! De tickets zijn voor alle dagen geldig dus je hoeft je KNIT&KNOT beursdag nog niet vast te leggen, wel 100% verzekerd van voorpret en een geweldig leuke dag!

#Broodjebreien

De mini-masterclasses inclusief een lekkere hap, die we voor jullie gepland hebben tijdens KNIT&KNOT gaan als zoete broodjes, de "Masters" zetten hun tanden in de bijzondere technieken en wij beraden ons over de lekkere hap die wij er bij gaan serveren! 1,5 uur, 100% aandacht, max. 12 personen per sessie in een rustige ruimte. De docenten pakken echt uit met hand-outs, materialen, etc. Heb jij je al aangemeld voor één van de #broodjebreien Masterclasses? Nee? Doe dit dan snel, want vol=vol 💗💚

TIP van de dag, ga je een aantal workshops volgen en wil je ook nog een dagje shoppen op de beursvloer? Boek dan een passe-partout, zodat je er een gezellig weekendje Tilburg van kunt maken:). Bij aankoop van een 2 daags passe-partout krijg je van ons de derde dag gratis! En elke bezoeker die inschrijft voor een masterclass #broodjebreien incl. passepartout krijgt zolang de voorraad strekt een 2:1 ticket voor het Textielmuseum Tilburg.
FlyerBroodjeBreien
FlyerBroodjeBreien2

#Workshops

De workshops op de beursvloer staan live en worden dagelijks aangevuld op KNIT&KNOT workshops April . Inloopworkshops, inschrijfworkshops, voor beginners en gevorderden betaald of gratis. Vind je ze leuk, schrijf dan snel in voor je favoriete workshop zodat je zeker bent van een plaatsje aan de tafel!

#Prijzencircus

Het jaarlijks terugkerend KNIT&KNOT Prijzencircus komt er weer aan: Deze start 19 maart, de exposanten stellen mooie prijzen ter beschikking! Check de actie van vorig jaar, was echt leuk, de minimale waarde per prijs is maar liefst 25 euro! Wolletjes, bolletjes, materialen, boeken, patronen... Ga je naar KNIT&KNOT en heb je facebook, zorg dat je dan klaar zit :)! https://www.facebook.com/KnitenknotDebeurs/posts/2143217495711717

#Deelnemerdinsdag

DD.1.profile foto 13-02-2018 paint
Profiel.Wolcafe.40656971_1850213781732507_8849725803546542080_n
Profiel.DD.RiannesHaaksels-1[1]
#Deelnemerdinsdag elke dinsdag zetten we één exposant in de spotlights. Leuk om de persoon achter de standhouder te leren kennen. Met wie delen ze hun passie, hoe is hun liefde voor het handwerken ontstaan, wie bewonderen ze en zijn ze verloofd, getrouwd samen of happy single! Nieuwsgierig? Check regelmatig Deelnemerdinsdag op de website!

Met korting naar De MjamTaart Cake & Bake Experience?

Adv CBE
Wil jij nu ook eens je tanden zetten in een heerlijke zelf "gebreide" taart doe dan inspiratie op bij Mjamtaart - Cake & Bake Experience een echte beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en brood. De nieuwste trends, technieken, tips & trucs je ziet en beleeft het allemaal! Waanzinnige wedstrijdstukken, gave workshops en demonstraties van Heel Holland Bakt winnaars Annemarie, Hans en Anna! Houd je naast handwerken ook van taartenbakken, gebruik dan de kortingscode knitenknot
http://www.ticketkantoor.nl/shop/kortingsactie. Meer informatie: Mjamtaart Experience
Knit & Knot C
Win 5x2 vrijkaartjes voor De MjamTaart Experience Stuur een mail naar miranda@knitenknot.nl Onderwerp: MJAMTAART en geef aan waarom jij daar graag naar toe wil! De winnaars krijgen bericht!
Knit & Knot 1

Zien we jou tijdens KNIT&KNOT op 4,5 of 6 april in de Koepelhal in Tilburg?

YARN6_Farrah3WEB_1024x1024@2x
1.website.IMG_6419
Website.sfeerbeeld zelfmaakmode

Volg ons op social media

We zetten 100% in op inspiratie, DIY tips en je blijft op de hoogte van: het laatste nieuws, leuke prijzen en gratis patronen van onze designers en exposanten!

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, DeelnemerDinsdag, #broodjebreien, het prijzencircus? Ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs!

Zeg het voort...... het aftellen is begonnen :)!

In de volgende nieuwsbrief staan de exposanten centraal!

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 3 april
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 4 t/m zaterdag 6 april
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube