LOGOKnitEnKnotDEFtotaal-Okt19

Gespot op de beursvloer!

Op 6 april hebben we de 7e editie van onze voorjaarseditie van KNIT&KNOT afgesloten. Wij hebben genoten en hopen dat jij dat ook hebt gedaan! Als je ons bezocht hebt fijn dat je er was en hopelijk heb je een leuke dag gehad! Graag willen wij je alvast op de hoogte stellen van de nieuwe data KNIT&KNOT 24-25-26 oktober. Vanaf 1 juni zullen de tickets met korting online gaan. Was jij erbij in april? Laat je ons dan weten wat je er van vond? Daar wordt ons programma alleen maar beter van! In ruil daarvoor worden er twee liefhebbers in het zonnetje gezet met een prachtig handwerkpakket! Onze exposanten hebben flink gesponsord :)! Verder in deze nieuwsbrief meer informatie.

Was je er niet bij, ook dan ding je mee voor het pakket want we willen graag van jou weten waar jij nu blij van wordt en waarom je KNIT&KNOT niet bezocht hebt. Voor de liefhebbers: gelukkig hebben we de foto's nog! Op onze website staan enkele impressies.
image00030
IMG_7016
IMG_7014
IMG_7021
DSC_0280-kl
foto carola bes
IMG_6984
image00005
image00013
IMG_7024
IMG_7055
DSC_0122-kl
IMG_7083

Win een handwerkpakket 2x kans!

Jouw mening telt! Ben je op KNIT&KNOT geweest? Wat vind jij van KNIT&KNOT, wat is goed en wat kan beter? Laat het ons weten! Wij vinden het erg fijn als je een review op Facebook @Knitenknotdebeurs (tot 15 juni de tijd) plaatst of onze bezoekersenquête invult (graag per omgaande). Wij proberen er dan voor te zorgen dat jouw jouw favoriete deelnemer, specialist, handwerktechniek, blogger, auteur vertegenwoordigd is in oktober! We hebben ook een enquete voor als je niet geweest bent, want wij zijn uiteraard benieuwd waarom dan niet? Uit alle recensies (ook als je dat ooit eerder hebt gedaan en het daardoor niet nogmaals kunt doen) en de enquêtes (die nu ingestuurd worden) verloten wij een handwerkpakket.
Prijs april 2019 review en enquete
We hebben het hele pakket even op onze kantoortafel uitgestald: Een mega pakket en daarom delen we het door twee!

Met dank aan: Breimeisje, CB Yarn, Wools of Holland, Tilingo-Nepra, Wolmarkt, Itte Designs, Huisje van Katoen, Quilt&Vilt, Batts& Threads, Spinspul, St. Hulphond, Schaap&Draak, Atelier dollopvilt, Marrot Design, Angels Creative, Huisje van Katoen, Bonita Loka, Keigoed Vilten, Wolcafé, etc.

#Broodjebreien

Voor het eerst op KNIT&KNOT! 12x een mini-masterclass per dag met een lekkere hap op een rustige locatie. Veel mini-masterclasses waren vooraf al volgeboekt! Zowel van de cursisten als van de docenten hebben we al mooie verhalen, ervaringen mogen ontvangen! Mocht je zelf geweest zijn dan vernemen we graag jouw mening via onze enquête. Welke technieken wil je in oktober graag terug zien. Maar ook wat staat er er op je wishlist! Waar wil jij je tanden nu eens inzetten? Laat het ons weten. Het programma is echt meer dan de moeite waard! Voor nu kun je nog even terugkijken bij programma op de website. Zie: #Broodjebreien
image00016
IMG_24081
image00019

Volg je ons op social media?

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, #vriendinnenvrijdag, Deelnemerdinsdag, ga dan naar onze Facebook pagina of volg ons actief op Instagram
INSTA #knitknotbeurs FB @knitenknotdebeurs! Leuke tips schroom niet om ons een mailtje te sturen. Mocht je een tip hebben voor een leuke gastblogger/vlogger (of ben jij dat zelf)? Stuur ons even een berichtje wie weet kunnen we samenwerken: info@knitenknot.nl.
Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout # creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 23 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube