LOGOKnitEnKnotDEFtotaal-Okt19

#knitenknotalong: sneaker wintersok!

Leuk al die reacties over de #knitenknotalong, we hebben heel wat mooie wintersokjes voorbij zien komen! Samen breien voor warme wintervoetjes 👣. Gemist? Alle informatie vind je via deze link: https://knitenknot.nl/knitenknotalong/ Per week uitgelegd, een mooi patroon van Bianca Boonstra van Chefwol. Je kunt nog steeds meedoen, de patronen zijn gratis en staan op onze website! Doe ze aan en kom ze gerust even showen in ons organisatiekantoor!

Mocht je de afbeeldingen niet kunnen zien, ga dan naar:Nieuwsbrieven

Doe mee & haak een kind blij!

Doe mee & haak een kind blij
give away tree aangepast
Samen met het blad Aan de Haak zijn we de Christmas give away tree actie gestart voor het goede doel: Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Het doel is om samen met jou een kerstboom vol te hangen met mooie gehaakte (amigurumi) boomhangers. De boom zal eerst op de beurs van KNIT&KNOT op 24, 25 en 26 oktober staan en daarna begin december in het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam gezet worden. Alle kinderen die niet met Kerst thuis zijn, kunnen dan genieten van een sfeervolle, vrolijke boom vol met gehaakte of gebreide boomhangers. Doe mee en haak een kind blij! Voor meer informatie ga naar: Aandehaak/tree

PS. Ben je meer een breiSTER? Wij worden ook heel blij van die leuke gebreide miniatuur sokjes en kerstballen, truitjes, engeltjes, etc. Des te voller de boom des te beter! Jij doet toch ook mee!

#Broodjebreien speciaal arrangement een cadeautje voor jezelf!

Headerwebsite_ticketsbroodjebreien
Gun jezelf een cadeautje! Wil je even van de beursvloer af en je helemaal focussen op een mini-masterclass van twee uur in een rustige omgeving? Inclusief een hapje en drankje? Gun jezelf dan een cadeautje en take the stairway up! Want op de bovenverdieping van de Koepelhal worden per dag maar liefst 9 verschillende arrangementen gegeven. Prachtig uitzicht, lekker rustig, hapje, drankje en begeleiding van een topteam!

Het team van de Amsterdamse Steek, waaronder Loret Karman, Myra Scholma, Kitty Stappers en Joyce Velthuis hebben een heel mooi workshopprogramma voorbereid! Na twee uur ga je voldaan met de start van jouw "masterpiece" de beursvloer weer op!

#Hollandsknittalent! Neem je eigen pronkstuk mee!

Bewerkte.Foto.2.tussenstuk.nieuwsbrief
IMG_7041
IMG_6994
#Hetiszofijnomeenhandwerkster te zijn dekt de lading voor de lange tafel die wij gaan inzetten en waar iedereen gezellig kan aanschuiven. We gaan er 3 gezellige, creatieve en inspirerende dagen van maken! Nathalie Karels van Cotton Candy Crafts begeleidt de tafel en heeft er enorm veel zin in. Leuk als je nieuwe mensen met dezelfde passie leert kennen en nog leuker is om elkaar's werk te bewonderen, haak- breitips te geven, elkaar te inspireren. Informeel, laagdrempelig, dus schroom niet en neem je pronkstuk mee! Wil je gewoon even lekker aanschuiven dan mag dat uiteraard ook! Een lekkere plek om even uit te puffen na een paar uurtjes (work)shoppen!
Website.89
87_kl
website.86

Bestel NU je ticket met korting &

gratis goodiebag*!

Als je nu je ticket bestelt betaal je € 8,50 en krijg je ook een mooie KNIT&KNOT tas (WE HEBBEN EEN NIEUWE TAS) met o.a. Het magazine Handwerken Zonder Grenzen t.w.v. € 9,50, een leuke verrassingsbijdrage van Durable en een Scheepjes AfterParty ... dus, waar wacht je nog op!

♡ Hét leukste brei- en haakevent van het Zuiden!
♡ Heel heel veel brei- en haaktechnieken te leren
♡ Bijzondere exposanten staan te popelen om je te ontmoeten
♡ Workshops & demo's bloggers/designers/auteurs
♡ Voor beginners en gevorderden
Inspiratie en tips van specialisten
♡ Heel veel inspiratie en gezelligheid van mede bezoekers die allemaal jouw taal spreken, draad verbindt!


* Ticket aan de kassa € 10 euro voor volwassenen, goodiebags zo lang de voorraad strekt!

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 23 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube