logo nieuwsbrief

Beste creatieve nieuwslezer!

Nog een paar weken en dan is het zover! KNIT&KNOT 2017! 13, 14 en 15 oktober Koepelhal Tilburg! Als jij verzekerd wilt zijn van een leuke goodiebag, ga dan hop, hop, hop naar www.knitenknot.nl en boek direct een ticket= goodiebag.
Een handwerktas vol patronen, Yarn magazine, het mutsenboek, garen (scheepjes Catona en Durable) en nog veel meer!
Verzeker je dus snel van een leuke creatieve dag!
facebook overzicht

We staan live!

Het programma staat online en deze wordt de aankomende week nog aangevuld. Ben je op zoek naar een leuke workshop (bijzondere breitechnieken, mochila haken, macramé en nog veel meer), die blogger die je al jaren of nog maar kort volgt, die bekende specialist? Ga dan nu naar onze website en plan je bezoek!
Onze bezoekers van vorig jaar waren razend enthousiast.
Lees gerust eerst de reviews door van andere handwerkliefhebbers die al geweest zijn en die hun ervaringen willen delen! https://business.facebook.com/pg/KnitenknotDebeurs/reviews/?ref=page_internal
wandkleed 2
mini mochila tasje 2
simple weaving 2

Wat hebben we allemaal voor je in petto:
Gezellig kijken, kopen en vooral doen!

Het heerlijke najaar komt er aan, koud en guur! Daar houden wij van, lekker binnen en creatief aan de slag. Even een kleine greep van wat je allemaal kunt verwachten!
Handwerkjuffie met kader
Joep van Damme
Lisanne Multem

De technieken:

Fair-Isle. breien met twee kleuren, magic loop, domino breien, gedraaide ribbelrand, een nop breien, i-cord, verkorte toeren, kabel opzetten, kitchener stich, miniatuurbreien, fantasiebreien, Kristalila vilten, tapestry haken, hairpin Lace, guimpe haken, wolverven, macramé een miniwandkleed, kennismaken met Broderie d’Art, knoop een dromenvanger, simple weaving, maak kennis met punchen, Keigoed Vilten, armbreien, mochila haken, entrelac breien, coaster square haken, "Little Lenny"-granny square, tunisch haken en nog veel meer!

Wil je weten welke creatieve personen, ontwerpers en designers er achter al deze technieken zitten. Kijk dan snel even bij programma op onze website: De deelnemers, specialisten en de workshops zijn hier te vinden!

KNIT&KNOT Stekendeken

stekendeken
Download gerust alvast de patronen. Sietske van Siets aan de Haak, heeft ze allemaal voor je uitgeschreven en ze staan helder omschreven bij patronen op onze website. Sietske is elke dag aanwezig om je te helpen. Mocht je nu al een haak- of breiwerk hebben waar je niet uit komt? Ga dan naar onze online Vraag(b)haak succes verzekerd, Sietske helpt je graag verder!
Haak aan! Doe mee met de KNIT&KNOT Stekendeken!

16 gratis stekenpatronen van Granny’s!
Met de http://knitenknot.nl/knitknot-stekendeken/ tellen we samen af naar KNIT&KNOT! De afgelopen 10 weken is er iedere week een patroon van een Granny online gekomen. Hiermee maak je bijvoorbeeld een mooie babydeken, maar ook een kussen of iets anders is mogelijk. Iedere maand staat in het teken van een thema.

Een Pluim met je Duim!


Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties waaronder: Deelnemer Dinsdag, Vriendinnen Vrijdag, Gratis patronen en tips en leuke prijzen te winnen! Dat wil jij toch niet missen? Like je ons? Dan blijf je op de hoogte.
nieuwsbrief 1 - afb 6
duim 50px
wolbobble
hobbyou 600
Nieuwsgierig naar alle inspirerende creatieve titels van uitgeverij Scala? Creative Letters 4, de Breispecial van HobbyHandig en Aan de haak 11? Kom naar de stand van uitgeverij Scala tijdens KNIT&KNOT en profiteer van de leuke beursaanbiedingen! Ook is Hera Lecluse de haakspecialist van Aan de Haak 3 dagen aanwezig voor Mochila haakworkhops . Kan je niet wachten tot de beurs? Bestel op de website van HobbYou, dé webshop voor al je favoriete hobbybladen én –benodigdheden. Alle KNIT&KNOT nieuwsbrief lezers krijgen korting!! Tik bij je bestelling de Code: KNITKNOT17 in en je krijgt 10% korting op de producten van Uitgeverij Scala (voornamelijk bladen).
De actie is geldig t/m 31 oktober.
Ga voor meer informatie naar: http://knitenknot.nl/haal-creatieve-inspiratie-in-huis/

Wil jij ook een gratis Tassie vol Handwerkpassie?

Boek dan nu online een ticket dan ontvang je gegarandeerd een hele mooie Goodiebag gevuld met o.a. Het magazine Yarn, Mutsy boek, patronen, garen (Durable G.Brouwer en Catona Scheepjes wol) en nog meer leuke handwerkitems! Dan kan je bezoek aan KNIT&KNOT zeker niet meer stuk! (let op op=op).
MEER INFORMATIE
Entreeprijs: € 8,50 p.p. Boek nu online voor een gratis Goodiebag!
(er zijn ook passe-partouts te koop)
Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.
Banner Nieuwsbrief
www.knitenknot.nl
KNIT&KNOT
Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2017 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube