Nieuwsbrief HEader 570x150-okt19-v31
In het zuiden zijn de scholen gisteren weer begonnen, velen zitten weer in het alledaagse ritme. Om nog even het relaxte gevoel vast te houden vonden wij het weer de hoogste tijd voor KNIT&KNOT nieuws! We hebben echt leuke aankondigingen vandaag! 24-25-26 oktober zijn we er met onze najaarseditie van KNIT&KNOT. Naast de workshops hebben we veel extra activiteiten op de beursvloer waar onze bezoekers aan mee kunnen doen. Een plek waar je elkaar kunt inspireren, ontmoeten en praten over het geen je het liefst doet. We lichten er een aantal uit!
2019-08-13
2019-08-13 (1)

KAL#knitenknotalong

Doe mee met de KNIT&KNOT feestelijke wintersok KAL!
Samen met ontwerpster Bianca Boonstra-Becker van Chefwol.nl hebben we een leuke KAL in petto: #knitenknotalong . In vier weken tijd nemen we jullie mee richting de feestdagen. Speciaal voor de KNIT&KNOT fans heeft Bianca een prachtige feestelijke sok ontworpen die we met zijn allen tegelijk gaan breien. Spannend hé? Vanaf 6 september kun je elke vrijdag een deel van het patroon vinden op de website van KNIT&KNOT en op het blog van Chefwol.nl. Meedoen met deze KAL is gratis en kan natuurlijk met je eigen garens, maar je kunt ook nu al één van de KAL pakketjes aanschaffen met de benodigde bollen. De informatie vind je via deze link: https://knitenknot.nl/knitenknotalong/ Jij doet toch ook mee!

Banner-Goed-doel-kerst_01

Haken voor het goede doel!

In samenwerking uitgeverij Scala/ Aan de Haak zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor een Christmas give away tree voor het goede doel: het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Samen hangen we een kerstboom vol met mooie gehaakte (amigurumi) boomhangers. Steun jij ook graag dit doel? Lees hier hoe je mee kunt doen. Hang je creatie tijdens KNIT&KNOT (24, 25 en 26 oktober in de Koepelhal in Tilburg) in de boom of stuur je hanger voor 20 oktober op naar: Aan de Haak, t.a.v. Christmas give away tree.

Doe mee en haak een ander blij! Inspiratie nodig? Zie ook de gratis patronen: Sparkly XMAS Hangers
Cal-winter-1

#Hollandsknittalent

Hoe leuk is het om je eigen pronkstuk te laten zien en daarmee ook andere bezoekers te inspireren. #hollandsknittalent. Lange tafels, schuif gezellig aan, lekker praten, breien en haken. Of gewoon om even uit te puffen na een ochtend (work)shoppen! Laat zien wat je kan, wat je bij je hebt! Er zijn een aantal paspoppen aanwezig om jouw werk te tonen. Blogster/Handwerkster Nathalie van Cotton Candy Crafts is aanwezig om het te begeleiden en je welkom te heten. Be proud, show it & tell it! #hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn:

#Broodjesbreien & de workshops live!

De BroodjeBreien arrangementen voor oktober zijn bekend! Wij zetten onze tanden in een extra aanbod brei- én haaktechnieken! Schrijf je snel in voor één of meerdere mini-masterclasses. Dit keer maar liefst twee uur intensief onderricht onder het genot van een lekkere hap, achtergrondinformatie, starterspakket en duidelijke hand-out! Het hele programma van de mini-masterclasses staan live en de workshops worden wekelijks aangevuld. Zorg dat je ze niet mist, boek nu alvast je plekje aan de tafels!
Broodjebreien
Workshops
Sessie 3.2 Mozaiek haken Compositie
Sessie 3.1 Kleur en Shortrows
Sessie 3.3 GarendoosjeVan gogh

Ticket met korting & gratis goodiebag *!

Als je nu je ticket besteld betaal je slechts € 8,50 voor de ticket en krijg je ook GRATIS een mooie KNIT&KNOT tas met o.a. Het magazine Handwerken Zonder Grenzen t.w.v. € 9,50, een leuke verrassingsbijdrage van Durable, de Scheepjes AfterParty, etc. Dus... aarzel niet en boek nu je ticket!

♡ Hét leukste brei- en haakevent van het Zuiden!
♡ Héél véél brei-, haak- en aanverwante technieken
♡ Workshops & demo's bloggers/designers/auteurs
♡ Voor beginners en gevorderden
♡ Inspiratie en tips van specialisten
♡ Direct achter het Centraal Station Tilburg


* de goodiebags zijn voor de eerste 1.200 snelle beslissers en zo lang de voorraad strekt. Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar online via www.knitenknot.nl.

Meer informatie over Knit&Knot:

♡ WANNEER? Donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober van 10.00 - 17.00 uur
♡ LOCATIE: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.
♡ ENTREE: Online voorverkoop: volwassenen € 8,50 p.p. / Kids 5-12 jr:
€ 5,00 p.p. Aan de kassa: volwassenen € 10,00 p.p. /
Kids 5-12 jr: € 6,00 p.p.

De voorverkoop stopt op 23 oktober. Kids onder begeleiding van een volwassene.
Verwerkingskosten per online bestelling € 0,50.

♡ TIP: Volg workshops en neem een voordelig passepartout#creatiefweekendjeweg
♡ VRAGEN? >> PARKEREN / GELD PINNEN / PLATTEGROND / ETEN & DRINKEN
>> EN MEER! Klik op: Praktisch
Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
facebook instagram pinterest youtube 
www.knitenknot.nl
© copyright 2019 - KNIT&KNOT | ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught