KNIT&KNOT
7 t/m 9 september 2023
BREI-, HAAK- EN HANDWERKDAGEN
Tickets vanaf 1 mei te koop
INSCHRIJVEN
!!! SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF !!!

KNIT&KNOT de beurs 2023: 7-8-9 SEPTEMBER

Save the date! De 10e editie van KNIT&KNOT wordt weer ouderwets een driedaags feest in de Koepelhal te Tilburg. Save dus alvast the date in je agenda. Het feestje is op 7, 8 en 9 september, net na de vakantie. Je bent iedere dag welkom van 10:00 tot 17:00 uur. Kortom een super dagje uit! Bestel gauw je tickets online en bespaar € 2,50 per persoon op de prijs van kaartje voor volwassene.

Bekijk hier de foto’s van de vorige editie

ONLINE TICKETS: KORTING EN GOODIEBAG SNELLE BESTELLERS!

Natuurlijk hebben we voor komende editie een Goodiebag! Voor de eerste 500 snelle bestellers van een ticket wordt er eentje gereserveerd. Scoor snel die Goodiebag en koop je ticket omgaand! Je hebt ook een flinke korting op de entreeprijs te pakken. En boek je een paar dagen Tilburg omdat een dag KNIT&KNOT veel te kort is? Dan koop je een passe-partout en mag je straks gegarandeerd één van de gereserveerde Goodiebags komen ophalen.

DE RODE DRAAD: VARIATIE EN VEEL PLEZIER

We borduren voort op soms eeuwenoude technieken. Handwerken is weer hip en trendy! Haken en breien zijn ongekend populair, maar ook borduren, slow stitching, (band)weven, punchen, tuften en zelfs breien op de machine is weer in. Door de wol geverfde professionals, zorgen voor de nodige actie en inspiraties tijdens demonstraties en workshops. Heb je interesse in een speciale techniek? Mail het ons en we gaan er achteraan!

Bestel hier je tickets


Dagticket

ticket

Een dag lang breien, haken, spinnen,  vilten, verven en meer…  Volop inspiratie! Kom naar KNIT&KNOT: de gezelligste handwerkbeurs van het Zuiden!


€ 10,00 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket

Kinderkaartje

ticket

Leer je kinderen ook haken/breien/punniken
Neem ze gezellig mee. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Vanaf 4 t/m 12 jaar, koop je een kinderkaartje.


€ 7,50 euro p.p.

alleen onder begeleiding van een volwassene
Bestel uw ticket

Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg? Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij KNIT&KNOT.


€ 18,00 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Graag aanvinken voor bevestiging *

Locatie Beurs
Koepelhal, Burg. Brokxlaan 2, 5041 SB Tilburg
+31 (0)73 202 1022info@knitenknot.nl

 

Sponsors & Partners