KNIT&KNOT
BRABANTSE BREI- EN HAAKDAGEN

Het KNIT&KNOT Verwennement
is gepland!

KLIK VOOR GRATIS PATRONEN
INSCHRIJVEN
!!! SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF !!!

KNIT&KNOT Verwennement

Het KNIT&KNOT Verwennement is weer gepland op een mooie locatie, Ons Koningsoord een voormalig klooster in Berkel Enschot op 29 en 30 juni.  We hebben leuke ruimtes beschikbaar en bij mooi weer kunnen we ook gebruik maken van de mooie tuin. Een all inclusive VIP dag arrangement, volledig verzorgd, private shopping en inclusief minimaal twee workshops van 1½ uur. Samen met gelijkgestemden, breien, haken of werken met andere technieken. Kleinschalig (max 30 bezoekers per dag), veilig en gezellig!  Kijk via deze link hoe het de vorige keer was.

TOEKOMST IS POSITIEF!

We missen het om samen te komen en samen te kunnen handwerken! De nieuwste wolletjes en bolletjes met eigen handen te voelen. Welke kleuren zijn hot, dat wil je zien en ermee aan de slag gaan in een workshop. Nieuwe patronen uitproberen of je favoriete designer weer in levenden lijve ontmoeten. Daar kijken we allemaal echt naar uit. Het voordeel van een crisis is, dat creativiteit weer opbloeit. Er wordt wel volop gehandwerkt en geknutseld. Een positieve opsteker voor de creatieve branche. Nu de evenementen nog open! Blij worden we van jullie lieve mails die we regelmatig ontvangen.

KNIT&KNOT ‘OUDE STIJL’


Als je het nieuws volgt, begrijp je dat ouderwets lekker shoppen bij de kraampjes en aanschuiven bij de workshops op KNIT&KNOT zoals het ooit was, er voorlopig niet in zit. Zolang de 1½ meter regeling geldt, kunnen we minder bezoekers ontvangen én minder deelnemers presenteren. Helaas krijgen wij het plaatje financieel dan niet rond. Een nieuwe datum prikken en deze vervolgens weer te moeten annuleren, heeft weinig zin. Gekochte tickets blijven geldig of kunnen worden ingezet voor andere KNIT&KNOT activiteiten, zoals het KNIT&KNOT Verwennement dat inmiddels staat gepland.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Zolang COVID-19 actief is, zal er geen Beurs KNIT&KNOT plaatsvinden. Dus is de ticketverkoop van de Beurs stilgelegd.

Het bedrag van de gekochte kaartjes blijft zijn waarde houden. Deze kunnen omgezet worden in een full servicepakket kaartje voor de eerstvolgende editie, of gebruikt worden als korting op een nog nader te noemen event of actie. 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen omtrent de activiteiten van KNIT&KNOT.

 

Workshops oktober 2019

Workshops Broodje breien oktober 2019

Locatie
Koepelhal, NS-Plein 5014 DA Tilburg
+31 (0)73 202 1022info@knitenknot.nl

Sponsors & Partners