KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!

Het KNIT&KNOT PRIJZENCIRCUS barst los van 25 juli t/m 1 augustus. Zit je er al klaar voor? Win bolletjes, wolletjes, garen, boekjes, patronen, etc. Ga jij naar onze beurs deze zomer? Doe dan zeker mee, de prijzen zijn weer te gek dit jaar! Als prijswinnaar mag je de prijs bij de gulle gever (onze standhouders) tijdens KNIT&KNOT komen ophalen (er worden geen prijzen opgestuurd)! Vrijdag 25 juli gaat dit feest van start op onze facebook en Instagram pagina 🙂!

Nog geen kaartje? Bestel die snel hier met online korting! Breng snel je handwerkvriendinnen op de hoogte van dit spektakel!

Hoe kan ik meedoen?

💛 Volg onze FB / INSTA pagina
💛 Laat een leuke reactie achter waarin je laat weten welke prijs je wilt winnen
💛 Deel dit bericht in je INSTA story of op je FB pagina
 

Maar waar maak ik kans op?

Twizzter
t.w.v. € 45,-

De revolutionaire Twizzter geeft je de totale vrijheid om te breien/haken waar je maar wilt. Hang hem op naast je bed of fauteuil, draag hem op je arm, ga naar buiten, ga op reis. Alles kan!Aangeboden door:

@twizzter

Breipakket compleet
t.w.v. € 45,-

Bestaande uit:

KnitPro: rondbreinaald 2.25mm, sokken naaldenset 2.25mm, naalddikte meter mét vergrootglas, steekmarkeerders ‘hartjes’. Opal Sokkenwol 3×100 gram (420 mtr per bol) in robijnrood, helderwit en bosgroen.

Aangeboden door:

Speedknitter Mirjam Tegels

Haakpakket tas
t.w.v. € 35,-

Keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Behalve het model Alpine van de foto zijn er nog drie andere modellen: Cora, Marocan Tiles en Circles of Blues. Het model van je keuze mag je op de stand zelf bepalen.Aangeboden door:

@Corneeltjewol

Punch needle pakket
t.w.v.​ € 21,50

Een punch needle boek met diverse patronen, goede uitleg en duidelijke foto’s. Bij dit mooie pakket krijg je ook de nieuwe punchnaald van Rico Design. Deze naalden set bevat 3 naalden, te gebruiken voor draaddikte 2, 3 en 4,5.Aangeboden door:

@Bicreative

Exclusive Hand Dyed
80/20 sockset
t.w.v. 26,50

80 gram in de hoofdkleur, 20 gram mini voor boord, hielen en tenen of streepjes. Dit nieuwe, exclusieve wol label ziet voor het eerst het licht op de Knit&Knot Summer Special! Daarbij mag je een Wolhobby patroon naar keuze uitkiezen!​​​Aangeboden door:

@Wolhobby

Haakworkshop
Dordrecht​
t.w.v. € 39,50

Een waardebon voor een van die leuke groene haakworkshop naar keuze in het gezellige atelier van Leijns Creative Greenhouse  in het goed bereikbare prachtige monumentale pand Doelesteyn te Dordrecht.​​Aangeboden door:

Leijns Creative Greenhouse

Surprisebox
handgeverfde strengen
t.w.v € 27,50

Een mooi doosje met daarin door de mensen van de  Zozjaalclub Draadkrachtig geverfde mini- en microstrengetjes. Hoe zien die eruit? Ja dat is nu precies de verrassing! In ieder geval zit er genoeg garen in om bijvoorbeeld sokken te breien of een knuffel.


Aangeboden door:

@Draadkracht

Handgeverfde sokkengaren + patroon
t.w.v. € 26,40

Streng van 100 gram garen, liefst 405 meter Manos del Uruguay Alegriain in de kleur Sari, een handgeverfde Fair Trade sokkengaren (75% wol/25% nylon/superwash). Genoeg voor een paar sokken tot maat 46 én mijn basic Magic Loop Socks sokkenpatroon.


Aangeboden door:

Mirjam Molenbeek

Sjaal pakket Durable
t.w.v. € 26,55

Een mooi garenpakket van Durable om een sjaal te haken. ​Shape of You is speciaal ontworpen voor Durable Cosy fine, dit is een heerlijk zacht garen en samen met de V-steek zorgt dit patroon voor veel haak- en draagplezier.

Aangeboden door:

Kat Ce Soir

Vilten schrijfset
t.w.v. ​€ 24,95

Een schrijfset, bewerkt met een hartje, voor alle notities van en voor de handwerk(s)ter. Bestaande uit een notebook met vilten omslag in olijfgroen, bijpassend etuitje en ‘n potloodhoesje, waar ook een paar haaknaalden in kunnen.


Aangeboden door:

​UMH

Haakpakketten box + workshop
t.w.v. ​€ 25,-

Een echt zomers haakpakket bestaande uit een zomerslinger, een ijsjesslinger en twee plantenhangers met daarbij een bon om gratis de workshop ‘plantenhanger haken’ te volgen, zodat je verzekerd bent van een mooi resultaat.


Aangeboden door:

Especial & More

Rainbow speelgoed haakpakket
t.w.v. ​€ 21,-

Scheepjes Softfun assortiment garenpakket Rainbow, 12 mini bolletjes van elk 20 gram, een patronenboekje met drie Crafty patronen van Scheepjes ‘Klein Maar Fijn’ én een KnitPro Wave haaknaald 3.50 mm​​                                             

Aangeboden door:
Handwerkhoek WolenGaren

Doe mee! En laat weten op welke prijs jij kans wil maken!

Ga naar facebook @knitenknotDebeurs of Instagram @knitknotbeurs

 

Als je een van de winnaars bent, kom gezellig met je geldige ticket naar KNIT&KNOT SummerSpecial om je prijs op te halen. Er worden geen prijzen opgestuurd.