Tickets

Om er zeker van te zijn dat iedereen die nu een kaartje heeft besteld ook daadwerkelijk in 2021 kan komen, hebben we de ticketverkoop even stil gelegd, totdat we exact weten waar we aan toe zijn. De online verkoop zal gewijzigd worden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen omtrent de voorjaarseditie van KNIT&KNOT. Er is zolang COVID-19 actief is, geen losse verkoop aan de kassa mogelijk.

Heb je al een een kaartje gekocht voor 2020 dan ontvang je duidelijke uitleg én een link om jouw kaartje om te zetten in een full servicepakket kaartje voor maar 2021. Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig. We laten via socialmedia en nieuwsbrief weten wanneer de tickets online staan.


Dagticket

ticket

Een dag lang breien, haken, spinnen,  vilten, verven en meer….  Volop inspiratie! Kom naar KNIT&KNOT: de gezelligste haak-en breibeurs van het Zuiden!


€ 8,50 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket

Kinderkaartje

ticket

Leer je kinderen ook haken/breien/punniken
Neem ze gezellig mee. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar, koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

alleen onder begeleiding van een volwassene
Bestel uw ticket

Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg? Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij KNIT&KNOT.


€ 16,00 euro p.p.

excl.€ 0,50 ticketkosten per bestelling
Bestel uw ticket