Tickets Broodje Breien

#broodjebreien sessies

Wegens het enorme succes hebben we dit najaar tijdens KNIT&KNOT behalve de workshops op de beursvloer, wederom de broodje breien sessies. Dit zijn workshops, die je gerust mini masterclasses mag noemen. Gegeven door een proffesioneel team onder leiding van Loret Karman. Daarbij wordt koffie en thee én afhankelijk van het tijdstip, zoete lekkernijen, een broodje of iets hartigs gepresenteerd. De voorverkoop gaat binnenkort van start, dus houdt de website goed in de gaten. Om organisatorische redenen stopt de online verkoop van broodje Breien op 22 oktober 12:00 uur  Vanaf 24 oktober zijn de tickets weer te boeken op locatie bij de informatiestand 001 tijdens de beurs op basis van beschikbaarheid.

9x verschillende workshops

Deze editie zijn de mini-masterclasses met een half uur verlengd, zodat er nog meer tijd is om dieper in te gaan op de techniek en alle vragen goed te beantwoorden. Elke dag vinden er drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Je kunt er echter maximal drie op een dag volgen. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Denk er ook aan dat je naast de tickets voor de broodje breien sessies, nog een entreekaartje voor de beurs bestelt.

Meerdere sessies volgen?

Wil je meerdere sessies volgen en óók genieten van al het moois op de beursvloer? Dan is een passe-partout een aanrader. Als deelnemer aan een sessie broodje breien kan je heel simpel je dagticket tijdens de beurs nog opwaarderen naar een passe-partout voor de gehele periode. Dus geen probleem, mocht je al een kaartje hebben gekocht, vraag er naar bij de infostand op de beurs.

SESSIE 1.1 WORKSHOP 10:00 – 12:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER, CROISSANT OF ZOETE LEKKERNIJ
SESSIE 1.2 WORKSHOP 10:00 – 12:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER, CROISSANT OF ZOETE LEKKERNIJ
SESSIE 1.3 WORKSHOP 10:00 – 12:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER, CROISSANT OF ZOETE LEKKERNIJ
SESSIE 2.1 WORKSHOP 12:30 –14:30 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EN EEN BELEGD BROODJE
SESSIE 2.2 WORKSHOP 12:30 –14:30 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EN EEN BELEGD BROODJE
SESSIE 2.3 WORKSHOP 12:30 –14:30 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EN EEN BELEGD BROODJE
SESSIE 3.1 WORKSHOP 15:00 –17:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EEN BRABANTS WORSTENBROODJE
SESSIE 3.2 WORKSHOP 15:00 –17:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EEN BRABANTS WORSTENBROODJE
SESSIE 3.3 WORKSHOP 15:00 –17:00 UUR – INCLUSIEF KOFFIE,THEE, WATER EEN BRABANTS WORSTENBROODJE