Nieuwsbrief HEader 570x150-okt20_tickets

Inventief, d(r)aadkracht, veerkracht!

Tot voor kort had bijna niemand zich kunnen voorstellen hoe de wereld er vandaag uit zou zien. Een heftige periode waar we met z'n allen doorheen moeten. Wat is het dan toch fijn om een creatieve hobby te hebben, nu men noodgedwongen thuis zit. In tijden van crisis, is creativiteit héél belangrijk. Dat deze roerige tijden onrust en verdriet brengen, staat buiten kijf. Gezondheid is het allerbelangrijkste en wij als team zoeken elkaar online op en proberen op afstand onze volgers te inspireren.

Gelukkig ontstaan er ook véél creatieve en lieve ideeën, die zorgen voor afleiding en vrolijkheid. We zitten thuis en handwerken ons (als de situatie het toe laat) een slag in de rondte. We krijgen lieve, maar ook bezorgde mailtjes binnen van trouwe bezoekers. Gewoon om even een praatje te maken of te laten zien waar ze mee bezig zijn.

We weten nog niet wat de toekomst gaat brengen, maar wij hebben echt ontzettend veel zin om jullie op 1,2 en 3 oktober te zien en te ontmoeten. Uiteraard alles volgens de richtlijnen van het RIVM. De kaartjes blijven dan ook gewoon geldig. Ook als we "gedwongen" worden om KNIT&KNOT te verplaatsen naar een andere datum. Maar daar gaan we voorlopig niet van uit!

Een beetje geluk op de naald...

...een project van Carla van Doorn

Trui geel Carla Nieuwsbrief
  • Patroon: “Yume” van Isabell Kraemer
  • Breien dit garen is gebreid op nld 2,75 mm en boord 2,25 mm
  • Garen: 4 bolletjes Trio van Isager Strik
    5 bolletjes Sensai van Ito
gele trui Nieuwsbrief
Volgens Carla is het heerlijk aaibaar, een feest voor de ogen en in deze onzekere tijd heel welkom! Ik kan het iedereen aanraden als therapie! Veel handwerken en veel aaibare materialen gebruiken!😊 Kortom een beetje geluk op de naald(en). Carla van Doorn Designs

Zij zal op zaterdag 2 oktober aanwezig zijn. Ze neemt haar spinnewiel mee en demonstreert met voorbeelden van gesponnen en nog niet gesponnen vezels.

Wij willen graag zien wat jij maakt!

website.foto5
Ik haak thuis
Bewerkte.Foto.2.broodjebreien.nieuwsbrief

#ikhaakthuis #ikbreithuis #ikborduurthuis #ikviltthuis #ikmacramethuis...

We vinden het zo leuk om nu te laten zien waar iedereen thuis mee bezig is. Dat we elkaar op afstand inspireren. Met het delen van patronen, technieken, wat is jouw favoriete plekje om te handwerken? Heb je een mooie herinnering aan betere tijden of juist plannen voor de toekomst?#Troosthandwerk. Heb je leuke ideetjes voor Pasen, Koningsdag? Laten we dat gewoon vieren maar dan thuis. We delen dit graag op de pagina's van KNIT&KNOT en laten in de volgende nieuwsbrief een selectie zien. In de tussenliggende tijd vieren we gewoon ons eigen #ikhandwerkthuis feestje!

PS. De inzendingen hoeven echt geen meesterwerken te zijn, het is gewoon leuk om elkaar te inspireren. We vinden het wel fijn om een mooie foto te kunnen plaatsen die geschikt is voor socialmedia. Kort verhaaltje erbij: naam en eventueel doorlink naar de eigen pagina (FB/INSTA/Ravelry). Trotse makers aan het werk! Stuur dit naar miranda@knitenknot.nl. Dan gaan wij mee aan de slag!

#hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn, dit project houden we er zeker in. Het was vorig jaar zo leuk, die lange tafels waar iedereen kon aanschuiven. Haken, breien en laten zien wat je zoal thuis maakt of op de pennen hebt staan. In oktober gaan Ika van #KaatjeMaakt123 en Nathalie van CottonCandyCrafts deze tafel bemannen en ze hebben superleuke ideeën. Ika heeft een leuk filmpje gemaakt waarop je kunt zien hoe je deze vrolijke paaskip zelf kunt maken

Voor nu hele fijne paasdagen, pas goed op jezelf en je naasten! #staysafe!

paaskip

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 30 september
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 1 t/m zaterdag 3 oktober
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2020 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube