Nieuwsbrief 4 – We zijn aan het aftellen!

 

Weergaveproblemen? Bekijk deze nieuwsbrief in de browser.

---

Knit&Knot de gezelligste Haak- en Breibeurs van het zuiden komt er aan!

Drie dagen lang inspiratie voor iedereen die houdt van breien- haken, vilten, spinnen, borduren of andere manieren van draad verwerken!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral DOEN!!

---

Nog maar een week te gaan!

Boek nu online je ticket en bestel dan direct een koffie of thee met een heerlijke KNIT&KNOT Soes!
Heb je al een ticket besteld, het koffie arrangement is ook los te bestellen.

De korting op de soes van moes sluit op 12 maart, zorg dat je er bij bent… boek dus nu direct je ticket met je soes en wacht niet langer! 
(Deze combinatie is niet op de beursvloer te verkrijgen.)

---

Spoorzone Tilburg omgetoverd tot haak- en brei- vilt- spin en borduurzone

Het blijft fantastisch om te zien wat je allemaal met draden kunt doen. Draad verbindt, dit merken wij aan de leuke reacties die wij mogen ontvangen tijdens de beurs maar ook via Social Media. Wat een energie, inspiratie, rust, plezier en saamhorigheidsgevoel kun je beleven aan het beoefenen van de diverse handwerktechnieken. Niets leukers dan het delen van je passie met andere liefhebbers! Wij bieden daar op de beursvloer zeker de ruimte voor! Haak aan…….

---

Buitenlandse handwerktechnieken?
Wij hebben ze!

We treden dit jaar buiten onze grenzen! Met het thema Cultuur & Creativiteit laten we zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden. Bij de entree de Etnic Textiel presentatie. Kant Social Design, haakt aan met een kleed met handwerk en verhalen uit diverse culturen en we hebben deze ronde zelfs deelnemers uit België, Italië en Roemenië! Handgeborduurde kleedjes uit Guatemala, een babyquilt met giftige insecten bedoeld voor het doorgeven van antistoffen! Een fijn borduurwerk uit China, een mooi gewatteerd oud kindermutsje uit Laos, een offerkleedje uit Peru en nog veel meer!

---

We hebben een primeur!!! 

Anja Toonen signeert Dierenkruk haken deel 1 en 2.

De boeken van Anja Toonen Dierenkruk haken deel 1 en deel 2 worden gelanceerd tijdens Knit&Knot! Daarom signeert Anja Toonen zelf vanuit haar eigen standje! Naast de stand van Haakpret! In de boeken vind je complete beschrijvingen van negen verschillende dierenkrukken. Lang verwacht maar tijdens onze beurs zijn ze te koop!  

---

Leren door te doen, boek een workshop en meet the makers! 

Al eens gekeken bij programma op onze website www.knitenknot.nl? Daar staan al onze deelnemers, de workshops gaan snel maar er zijn nog plaatsen. Leuk om van te voren verzekerd te zijn van een stoel. Boek dan nu een workshop!

---

Win, Win, Win!
Knotsgekke prijzenfestival op onze Facebook pagina.

 

Heb je het gemist?

Ga dan snel kijken naar het prijzencircus

Tot en met 10 maart kun je nog meedoen!
Brei-, haak-, spin-, borduur- en viltfans opgelet! 

Komt dat zien! Komt dat zien! Reageer & win! HET KNIT&KNOT prijzencircus is begonnen! Maandag, dinsdag & woensdag houden wij een ‘Prijzen Circus’! Maak kans op prachtige prijzen, af te halen tijdens KNIT&KNOT 17,18 of 19 maart! Iedere dag zullen er drie prijzen beschikbaar worden gesteld door onze toffe exposanten! Er is voor ieder wat wils!

Niet vergeten hoor! Klik hier om mee te doen.

10 maart maken wij de winnaars bekend! De prijzen zijn op te halen tijdens Knit&Knot! 

Dus indien je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties, Deelnemer Dinsdag, Vrolijke Vrijdag, gratis patronen, leuke prijzen, inspiratie dat wil jij toch niet missen? Volg ons, dan blijf je op de hoogte!

                                                      

---
---

MEER INFORMATIE

Entreeprijs: € 8,50 p.p. 
Kinderkaartje: € 5,50 p.p.
(aan de kassa, online betaal je € 5,–)

(t/m 12 maart online met korting de Tilburgse Knit&Knot Soes)
(er zijn ook passe-partouts te koop, met gratis toegang tot het Textielmuseum)

Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.

---
---