---

Knit&Knot de gezelligste Haak- en Breibeurs van het zuiden komt er aan!

Eerst nog even genieten van een prachtige zomer! Misschien zit je al heerlijk te haken in de tuin op het strand. Ben je inmiddels al op reis? Reistijd is breitijd! Handwerkers vervelen zich nooit! Wij zijn zelf al weer druk doende met de voorbereidingen. In oktober barsten we los met drie dagen lang inspiratie voor iedereen die houdt van breien- haken, vilten, spinnen, macrameeën en borduren.

Vandaag staan de tickets online

BOEK NU EEN TICKET en je bent zeker van een gratis GOODIEBAG!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral DOEN

---
---

 Kom lekker shoppen en laat je inspireren. 

De mooiste dingen maak je gewoon lekker zelf! Maar het is nog leuker om dat samen te doen met bezoekers en specialisten die jouw passie delen! Volg masterclasses, workshops, demonstraties en ga in gesprek met onze specialisten en bloggers. Vanaf eind augustus staan de deelnemerslijst en workshops live.
Elke dinsdag zetten we een deelnemer van KNIT&KNOT op Facebook centraal en er vallen regelmatig zeer leuke prijzen te winnen en gratis patronen te downloaden! . 

---

Meet the makers

Een tipje van de sluier: Lisanne Multem, Draad & Praat, Marianne Dekkers Roos, Heleen Scharstuhl, Puk van Vossen, Siets aan de Haak,  Dani's Creations, Hera van Wijk, Stefanie van Wendel-de Joode,, Leonie Schellingerhout,  de vrouwen achter de Zeeuwse Visserstruien ,Stip en Haak, Cute Dutch, en nog veel meer inspirators en designers zijn aanwezig om je met raad en d(raad) bij te staan! 

 

---
---

 KNIT&KNOT Stekendeken, met 16 gratis patronen! 

Doe je al mee aan de KNIT&KNOT Stekendeken? Dit project loopt nu op Facebook. Er komen de aankomende 16 weken elke week verschillende gratis patronen online van diverse steken? Daar kun je een leuk dekentje van maken! Maar ook een mooi kussen voor je interieur...  Doe je mee dan maak je tevens kans op een prachtig Vippakket t.w.v. ruim 100 euro! 

Volg ons op Facebook voor de 16 gratis steken patronen! 

Haak nog snel even aan! De eerste patronen staan al live! Op onze website lees je meer over dit leuke project!  Sietske onze enthousiaste haakreporter, zoekt alles voor je uit en zit drie dagen aan tafel voor raad en met draad! Wist je ook dat zij al je haakvragen beantwoord in onze
VRAAGH(B)AAK 

---
---

Knoop Ze!

Macrameeën is weer helemaal terug van weggeweest. De populaire techniek uit de jaren '70
zie je in ieder trendy interieur weer terugkomen. Hippe wandhangers, gordijnen, plantenhangers en
sieraden; je ziet macramé overal! Uiteraard kun je tijdens KNIT&KNOT ook zelf aan de slag met deze
techniek. Combineer stevig garen met wat leuke knopen - et voilà - een plantenhanger is gemaakt! 

---

Iedereen wint! 

Vanaf eind augustus tot aan de KNIT&KNOT geven wij elke week leuke prijzen weg op Facebook en willen we zo veel mogelijk inspiratie bieden. Onze exposanten doen daar gezellig aan mee en stellen leuke prijzen ter beschikking! Iedereen die nu een ticket bestelt heeft prijs! Namelijk een gratis goedgevulde goodiebag met bolletjes, wolletjes, tijdschriften en nog veel meer...

Dus wil je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van het KNIT&KNOT Event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties, Deelnemer Dinsdag, Vrolijke Vrijdag, gratis patronen,  leuke prijzen, inspiratie dat wil jij toch niet missen?
Klik hieronder op het logo om naar onze Facebook pagina te gaan. 

                                                             

---
---

MEER INFORMATIE

Entreeprijs: € 8,50 p.p. 
Kinderkaartje: € 5,00 p.p.
 

Bestel  nu ONLINE je ticket en je ontvangt gegarandeerd een gratis GOODIEBAG!  

Alleen gereserveerd voor de Earlybirds

Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.

---