#DeelnemerDinsdag

26
mrt

#DeelnemerDinsdag Antje de Smet van Holland Creatief

Mijn passie voor kleur, natuur en fijne materialen heb ik kunnen samenbrengen in mijn eigen label

 

Stel je even voor met naam en bedrijfsnaam

Mijn naam is Antje van Holland Creatief.

Verliefd, verloofd, getrouwd?

Samen met manlief en Jack Russel Chalky woon ik in landelijk Bergeijk waar onze kippen gezellig scharrelen in onze boomgaard tussen bloemen en moestuin.

Hoe ben je in het vak gerold?

Mijn passie voor kleur, natuur en fijne materialen heb ik kunnen samenbrengen in mijn eigen label Holland Creatief.

Wat begon als een hobby is aan het uitgroeien tot een ware passie om fijne zachte wolsoorten en mooie kwaliteitsgarens te verzamelen en te delen met zielsverwante wol liefhebbers. Ik verfde mijn eerste streng met wol en werd meteen verliefd op het fantastische kleur resultaat. De transformatie van strengen wol in kleurrijke kunstwerkjes fascineert mij en maakt van het breien en haken een waar feestje voor mij.

Wat is je specialisme?

Hand geverfde garens en zachte kwaliteitsgarens.

Je hebt een fisieke winkel.
Wat is het unieke aan je winkel?

Mijn winkel op wielen is te bezoeken op diverse leuke evenementen in Nederland. In mijn winkel kan en mag je voelen en proeven van fijne wolsoorten en garens zoals o.a. baby Alpaca en Fine Peruvian Highland wol en natuurlijk mijn hand geverfde strengen garens.

Je hebt een Webwinkel.
Wat is het unieke aan je webwinkel?

Je kunt mij online bezoeken op  www.hollandcreatief.nl en binnenkort gaat ook mijn webwinkel online.

Je hebt een atelier/ruimte voor workshops?.
Wat is het unieke aan het atelier?

Vanuit mijn atelier omringd door natuur, vintage  en het landelijk leven, creëer ik de mooiste garens en laat ik me inspireren zodat ik  leuke producten creëer die ik wil delen met wol liefhebbers.

Je hebt al eerder meegedaan aan KNIT&KNOT?.
Waarom heb je gekozen voor KNIT&KNOT?

 Knit&Knot is een feestje van 3 dagen vol met mooie, inspirerende en bijzondere ontmoetingen met zielsverwanten op een toplocatie.

Wat wil je de bezoeker deze editie graag laten zien?.

Ik wil de bezoeker graag laten kennismaken met de mooie wolsoorten die ik heb kunnen verzamelen en daarnaast wil ik mijn nieuwe collectie hand geverfde garens presenteren.

Wat doe je thuis graag als je niet aan het “werk” bent?

Ik ben een echte verzamelaar en dol op vintage, kantjes, bandjes, knoopjes, fournituren, kraaltjes en allerlei schatten die ik vind bij kringloopwinkels en op rommelmarkten. Op creatieve wijze tover ik graag mijn vondsten om en blaas ze nieuw leven in. Een lieflijk theekopje met roze roosjes vind een tweede leven als speldenkussentje of het voetstuk van een oud ledikant krijgt een likje verf en word een verzamelrek voor naaispulletjes

Ben je ook creatief bezig tijdens je vakantie?

Ik eet, leef en adem creativiteit. Overal zie ik mooie dingen om me heen en thuis in mijn eigen atelier creatief bezig zijn is voor mij vakantie. De vrijheid om thuis of op reis creatief bezig te kunnen zijn, is voor mij als ademen. Inspiratie opdoen en nieuwe ideeën uitvoeren is voor mij pure ontspanning.

Waarom zou de bezoeker speciaal naar jouw stand moeten komen?

Ik hoop dat iedereen weer even langs komt, een gezellig praatje komt maken en even wil voelen aan de nieuwe mooie collectie.

Heb je een special beursaanbieding?

 Bezoek mijn winkel op wielen en laat je verassen door de mooie kwaliteit en betaalbare garens.