Nieuwsbrief 2 – Yoehoe we zijn live!!

 
---

tickets

Boek nu een ticket met gratis handwerktassie.

OP = OP

---

Ja hoor het is zo ver, we zijn online!

Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart zal de Koepelhal in Tilburg het decor zijn van de voorjaarseditie van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het Zuiden. Als jij verzekerd wilt zijn van een leuke GoodieBag boek dan nu direct een ticket.

                                                    

Onze bezoekers van vorig jaar waren razend enthousiast:

 ”Superleuke beurs met ontzettend veel kraampjes met wol-, haak-, en brei-inspiratie. Kennis kunnen maken met heel veel nieuwe soorten wol en haaktechnieken, erg leuk om ontwerpers van bekende haakpatronen te ontmoeten en in gesprek te gaan met bekende bloggers, oa van Scheepjes. De keuze is enorm en er zijn ook tal van leuke workshops te volgen. Een aanrader voor een geslaagd dagje uit en zeker de reis waard”.

---

Gezellig kijken, kopen en vooral doen!

Kom lekker shoppen en laat je inspireren. Volg masterclasses, workshops, demonstraties, bloggers en vloggers. Inspiratie genoeg voor nieuwe trends in frisse nieuwe voorjaarskleuren.

Op de beursvloer vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! De Haak aan Caravan doet ons aan, we gaan freestyle breien met Club Geluk, voorjaarsbloemen haken, keien vilten, maar ook worden er weer prachtige CAL’s getoond door de bloggers. Aan de lange tafels vind je specialisten en auteurs met een grenzeloos geduld om je van alles te leren.  Masterclasses op de bovenverdieping entrelac, kabels breien, etc.  Ben je al bekend met de Staphorster bubblesteek of wil je liever cirkels haken? Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom zelf kijken wat er allemaal is op het gebied van het (ver)werken van draad. Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst, deze wordt dagelijks aangevuld!

---

Draad verbindt!
Extra thema: Cultuur & Creativiteit

We treden dit jaar buiten onze grenzen! Met dit extra thema, willen we handwerktechnieken uit verschillende culturen laten zien. Dus schuif gezellig aan bij de grote tafels en deel je creativiteit met anderen.  Zo is Tilingo-Nepra o.a. aanwezig met producten uit andere culturen. Ze hebben projecten in onder andere Ghana, Nepal, India en de Filippijnen.  Heb je zelf een bijzondere handwerktechniek die je zou willen delen? Laat het ons weten info@knitenknot.nl.

---

Wil jij ook een gratis
Tassie vol Handwerkpassie?

tickets

Boek dan nu je ticket!  Zorg dat je er bij bent!  Online = korting en als je één van de eerste bestellers bent, ontvang je ook nog een mooie GoodieBag.
Dan kan je bezoek aan KNIT&KNOT zeker niet meer stuk!  
Let op:  op=op

---

Wil jij onze Facebookvriendin worden, geef ons dan een pluim met je Duim  

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties, Deelnemer Dinsdag, Vrolijke Vrijdag, gratis patronen, reageer en win, inspiratie dat wil jij toch niet missen?

Like je ons?  Dan blijf je op de hoogte! 

---
---

MEER INFORMATIE

Entreeprijs: € 8,50 p.p. met korting € 7,– p.p.
(er zijn ook passe-partouts te koop)

Koop dus snel je ticket en profiteer van de online voorverkoopkorting en de eerste
1000 bestellers ontvangen ook een GoodieBag.

Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.

---
---