Nieuwsbrief 3 – Boek nog snel voor de laatste 100 GoodieBags

 

 

 
---

tickets

Nog 100 GoodieBags!

Boek nu een ticket met gratis GoodieBag.

               OP = OP

---

Wie komen er allemaal? In the spotlights…

Op de beursvloer vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! In het midden van de hal hebben we een lange tafel, waar je gezellig kunt “aanhaken”. Maar wie schuiven daar nog meer aan?

---

Nou, Yolande van den Boom bijvoorbeeld, zij weet alles van haken in Ibiza Stijl. Of misschien loop je op zaterdag Lisanne Multem tegen het lijf. Bekend van het blog Draad en Praat en haar boek Haak je Happy, de kinderkamer.  Ook kun je alles te weten komen over de Zeeuwse visserstruien. Anja en Stefanie van Stichting Zeeuwse Visserstruien zijn er zaterdag en ze hebben flink wat inspiratiewerk meegenomen!

Dutch Knitty komt langs en weet alles van Fair Isle en Club Geluk komt gezellig Freestyle breien. Sietske onze enthousiaste haakreporter, zoekt alles voor je uit en zit drie dagen aan tafel voor raad met draad! Handig, want om de grootste gehaakte deken van de Wereld te maken hebben we nog wel wat vierkantjes nodig!

Haak ook aan. Wij zorgen voor het materiaal!

---

Win, Win, Win!   

Elke week geven wij leuke prijzen weg op Facebook en willen we zo veel mogelijk inspiratie bieden. Onze exposanten doen daar gezellig aan mee en stellen leuke prijzen ter beschikking! Stip en Haak heeft bijvoorbeeld al 3 geweldige haakpakketten verloot! Zo lief, gratis op te halen tijdens Knit & Knot! Zo staan er nog veel meer in de wachtrij om bij een echte haak- of breiliefhebber terecht te komen!

Dus indien je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties, Deelnemer Dinsdag, Vrolijke Vrijdag, gratis patronen, leuke prijzen,  inspiratie dat wil jij toch niet missen? Volg ons, dan blijf je op de hoogte!

                                                                        

---

 

 

Draad verbindt!

Extra thema: Cultuur & Creativiteit

 

We treden dit jaar buiten onze grenzen! Met dit extra thema, willen we handwerktechnieken uit verschillende culturen laten zien. We hebben een hele mooie presentatie van Kant Social Design, handwerktechnieken met een verhaal. Ook Boukje Mulder van Boukh Breidesign, heeft een enorme bagage meegekregen aan handwerktechnieken buiten de Nederlandse grenzen. Zij stelt een aantal items tentoon, geeft workshops en kan inspirerend vertellen over haar brei ervaring! Heb je nu zelf ook een bijzondere handwerktechniek die je zou willen delen? Laat het ons weten info@knitenknot.nl.

---

Weekendje Tilburg met gratis toegang tot Textielmuseum

Kom je niet uit de buurt en wil je er een gezellig weekend Tilburg van maken? Vergeet dan niet om het Textielmuseum in Tilburg aan te doen. Tip van de week, op vertoon van een Knit&Knot passepartout krijg je gratis toegang!  Echt de moeite waard. www.textielmuseum.nl

 
---

Gezellig kijken, kopen en vooral doen! Kom lekker shoppen en laat je inspireren.
Volg masterclasses, workshops, demonstraties, bloggers en vloggers

Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom zelf kijken wat er allemaal is op het gebied van het (ver)werken van draad!

Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst of boek nu alvast een leuke workshop!

---
---

MEER INFORMATIE

Entreeprijs: € 8,50 p.p. met korting € 7,– p.p.
(er zijn ook passe-partouts te koop)

 

Koop dus snel je ticket en profiteer van de online voorverkoopkorting en de eerste
1000 bestellers ontvangen ook een GoodieBag.

Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.

---
---