Nieuwsbrief 5 – Nog een paar dagen en dan is het zover

 
---

Knit&Knot de gezelligste Haak- en Breibeurs van het zuiden komt er aan!

Nog een paar dagen te gaan en dan barsten we los met drie dagen lang inspiratie voor iedereen die houdt van breien- haken, vilten, spinnen, borduren houdt!

BOEK NU EEN TICKET ZORG DAT JE ER BIJ BENT!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral DOEN

---

Gezellig kijken, kopen en vooral doen! Kom lekker shoppen en laat je inspireren.
Volg masterclasses, workshops, demonstraties, bloggers en vloggers

Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom zelf kijken wat er allemaal is op het gebied van het (ver)werken van draad. Inspirerende workshops, genoeg plek om aan te haken.

Klik hier om naar het overzicht te gaan.

---

Meet the makers

Puk van Vossen,  Yolande van den Boom bijvoorbeeld, Lisanne Multem, de Zeeuwse Visserstruien, Dutch Knitty, Club Geluk, en nog veel meer.
Kijk
hier om te zien wie er allemaal zijn en wanneer!

 

 

Boek snel een ticket om deze makers te ontmoeten!

 Vraagh(b)aak

Sietske onze enthousiaste haakreporter, zoekt alles voor je uit en zit drie dagen aan tafel voor raad en met draad! Wist je ook dat zij al je haakvragen beantwoord in onze
VRAAGH(B)AAK? Handig want om de grootste gehaakte deken van de Wereld te maken hebben we nog wel wat vierkantjes nodig! Haak aan: Wij zorgen voor het materiaal!

---

Weekendje Tilburg?

Met een passe-partout gratis toegang tot Textielmuseum!!!

Kom je niet uit de buurt en wil je er een gezellig weekend Tilburg van maken?
Vergeet dan niet om het Textielmuseum in Tilburg aan te doen.
Op vertoon van je Knit&Knot passe-partout krijg je gratis toegang!
(volwassenkaartje is 10 euro)!!! 

Echt de moeite waard.
www.textielmuseum.nl
http://omroeptilburg.nl/nieuwe-promofilm-voor-tilburg/

---

Cultuur & Creativiteit  
Kant Social design

Dit is een uniek atelier. Hier werken sinds 2005 vrouwen met textiele technieken aan de meest bijzondere dingen. Kant is een initiatief van zes Turkse vrouwen die hun prachtige manier van haken gingen gebruiken voor allerlei producten die door kunstenaars werden ontworpen. Maar ook voor kanten handschoenen en kleine kanten gebruiksvoorwerpen. Bij binnenkomst (stand 002) word een vier meter lang wandkleed getoond, dat is gemaakt in het kader van het project Taal & Textiel. Met mooie ontroerende verhalen van allerlei culturen.

---

Draad verbindt!

Wij maken al drie edities graag een plekje vrij voor het initiatief #GGDW2018! De caravan van de grootste gehaakte deken ter wereld, die van uit Leeuwarden naar het zonnige zuiden komt gereisd. Heel veel granny’s zijn er al ingeleverd. Haken is verbinden en dat zullen ze weten als Leeuwarden in 2018 tot Culturele Hoofdstad van Europa wordt uitgeroepen! Over verbinden gesproken: Myranda Kruithof gaat met de haakkoffer langs mensen die zelf niet in staat zijn om de deur uit te gaan, maar wel kunnen haken en het contact ook graag willen. Wil je dit initiatief zelf ook oppakken in jouw omgeving Haak aan! Stand 005.

---

Win, Win, Win! 

Elke week geven wij leuke prijzen weg op Facebook en willen we zo veel mogelijk inspiratie bieden. Onze exposanten doen daar gezellig aan mee en stellen leuke prijzen ter beschikking!

Dus indien je op de hoogte wilt blijven van alle aanvullingen, voorbereidingen, weetjes van ons KNIT&KNOT event, ga naar onze Facebook pagina en volg ons. Leuke acties, Deelnemer Dinsdag, Vrolijke Vrijdag, gratis patronen,  leuke prijzen,  inspiratie dat wil jij toch niet missen? Volg ons, dan blijf je op de hoogte! Klik hieronder op het logo om naar onze Facebook pagina te gaan.

 

                                                      

---
---

MEER INFORMATIE

Entreeprijs: € 8,50 p.p. 
Kinderkaartje: € 5,50 p.p.
(aan de kassa, online betaal je € 5,–)

(t/m 12 maart online met korting de Tilburgse Knit&Knot Soes)
(er zijn ook passe-partouts te koop, met gratis toegang tot het Textielmuseum)

Locatie: Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg.

---
---