Atelier Bonita-Loka

Standnummer 007

.Bonita-Loka is een handwerkwinkel, hobbywinkel én atelier ineen. We verkopen de mooiste handwerk- en knutselmaterialen in onze winkel en webshop. Ook geven we gezellige workshops waar je in een klein groepje onder andere leert breien, haken, macrameeën of sieraden maken.

Ben je ervaren, dan word je zeker blij van ons assortiment wol, garen, patronen, kralen en klei. We hebben alle smaken en kleuren om jouw project tot een succes te maken. Als beginner, geven we je graag goed advies. We vinden het belangrijk dat je iets moois maakt waar je echt trots op kunt zijn.

Zin om inspiratie op te doen? Kom langs in onze winkel en blijf vooral op de hoogte van de nieuwste Hipste Creatieve Trends.

We zijn eind augustus bevallen van een 9-ling! En natuurlijk nemen we die mee! Doe hier vast inspiratie op: https://www.bonita-loka.nl/tuimelaars/. Daarnaast nemen we nog een heleboel andere toffe spullen mee! Dus zeker de moeite waard om even bij ons langs te komen bij stand 007!

We nemen natuurlijk ook onze hippe borduurpakketten mee. Niet alleen voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor kinderen


 blogger-glossy-iconfacebook