HaakeropLos

Haak er op los
Standnummer 045

Laat ik er even gebruik van maken om mij voor te stellen.
Ik ben Steef de hakende man achter ‘Haak er op los’. De afgelopen jaren heb ik al heel wat samenwerkingen gedaan met KNIT&KNOT. Misschien weten jullie nog wel de Paasplacemat? Of de feestplacemat? Vorig jaar stond ik op de KNIT&KNOT SummerSpecial, toen heb ik de workshop BOHO Wandhanger haken gegeven. Ik daag mijzelf graag uit om haakpatronen te ontwerpen die niet ‘standaard’ zijn. Daarin probeer ik altijd een weg te vinden om zo origineel mogelijk te blijven.

Samen handwerken vind ik leuk. Daarom ga ik ook graag in op samenwerkingen. Zo heb ik samen met ‘Kaatje Maakt’ een eigen vlog kanaal opgericht. Hierin gaan we bij wolwinkels op bezoek, nemen de laatste haakboeken onder de loep, gaan naar beurzen en nog veel meer…

Praatje met een draadje!
‘Kaatje Maakt’ en ‘Haak er op los’ zitten niet alleen samen in het redactieteam van KNIT&KNOT, maar staan ook samen op KNIT&KNOT 2023!
‘Samen handwerken, daar moeten we iets mee gaan doen’. Zo is ons concept ‘Praatje met een draadje’ ontstaan. Wat is er nu leuker dan in een gezellige huiskamer een praatje maken en intussen gezellig handwerken? Daarom nemen we onze huiskamer mee naar de beurs. Tijdens de beurs kan je via vrije inloop een eenvoudige granny haken. Dit word de start van je nieuwe kleine -of misschien wel grote- project? Je krijgt de granny mee naar huis op een leuke kaart als herinnering Wanneer je thuis je project hebt afgewerkt, zouden we het leuk vinden als je een foto instuurt van het eindresultaat.

Neem gerust je eigen project waar je trots op bent mee naar de beurs. Wij bewonderen het graag! Kom je ook gezellig bij ons op bezoek in onze huiskamer? Wie weet tot dan!

Haak er op los & Kaatje Maakt