Breipaleis

Standnummer 032

Breipaleis wordt gerund door moeder en dochter die breien als gezamenlijke passie hebben. Het is ontstaan vanuit Wolwinkel het Zwarte schaap Margraten. De lokale winkel waar klanten met veel kennis en enthousiasme geholpen worden en van ver komen om de uitgebreide collectie te zien. Omdat niet iedereen de gelegenheid heeft om naar zuid-Limburg te komen is Breipaleis ontstaan. Nu kunnen creatievelingen vanuit thuis de collectie bewonderen en bestellen. In onze webshop vind u de nieuwste trends, garens en patronenboeken.  We hopen u met onze collectie te kunnen inspireren om iets speciaals te maken. 

We verkopen onze favorieten merken namelijk, Lana Grossa, Lang Yarns en Katia.

Om het de klanten makkelijk te maken bieden we online breipakketten aan uit de nieuwste patronen boeken. Deze breipakketten zullen we ook mee nemen naar de beurs. De pakketten bestaan uit kwaliteitsgarens en het patroon. Verder brengen we de bijbehorende breiboeken mee voor komend seizoen waar wij weer helemaal enthousiast over zijn.

We kunnen natuurlijk niet alles mee nemen dus als u op onze site een breipakket of garen ziet waar u interesse in heeft, laat het ons dan weten dan nemen we het voor u mee.

In onze winkel in Margraten geven we de hele week door leuke workshops, soms wel 3 per dag. Vandaar dat we ook bij de knit & knot een leuke creatieve workshop gaan geven namelijk Punchen. Omdat dit een workshop is die snel een leuk resultaat geeft heeft u meteen iets leuks om mee naar huis te nemen. We gaan namelijk op canvas tassen punchen of maakt u liever een leuk schilderijtje?