Breiwinkel.nl

Breiwinkel.nl
Standnummer 58

Breiwinkel.nl is 15 jaar geleden ontstaan vanuit de hobby van mijn vrouw Karin en het gebrek aan wolwinkels in 2002. We zijn direct online gegaan en zijn inmiddels de oudste online wolwinkel van Nederland. We zijn gespecialiseerd in Accessoires, zo hebben we veel ergonomische producten, veel verschillende soorten haaknaalden maar ook het Grootst denkbare assortiment aan rondbreinaalden van het Duitse merk Addi.
Wij gaan standaard niet voor de grote bekende merken als het op garens aankomt, maar kiezen voor kwaliteit met een eerlijke prijs en betrouwbare partners. Aangezien ons assortiment erg groot is, nemen we naar de Beurs alleen de Opal sokkenwol en een beperkt assortiment Addi rondbreinaalden mee. Ook hebben we enkele Pixelhobby producten mee. Wilt u een specifieke maat of product bij ons kopen, laat dat dan even weten via de website en we nemen het voor u mee.

 

Ons assortiment:

Van de uitvinders van het patroonvormende garen, Opal uit Duitsland, hebben we een breed assortiment kleuren mee en ook in verschillende diktes! Nieuw is het 3-draads garen, maar ook het veel gevraagde 4- draads garen is ruim aanwezig. Daarnaast is er een beperkt aanbod in 6- en 8-draads sokkenwol mee. De Addi Sokkenwonders, speciale sokkenrondbreinaalden en de 20cm sokkennaalden nemen we mee, net als andere accessoires die voor sokkenbreisters interessant zijn. Daarnaast nemen we nog wat ergonomische producten mee, waarop ook wordt gedemonstreerd als de tijd dat toe laat. Van de hobby Pixelhobby heb ik enkele pakketten en voorbeelden mee en hele leuke kennismakingspakketjes, namelijk sleutelhangers. deze zijn leuk voor kinderen en volwassenen en worden ook vaak bij kinderfeestjes als aktiviteit ingezet.