By Philon

By Philon
Standnummer 067

Philon betekent liefde. By Philon staat voor de liefde voor kleur, het materiaal, het creëren en de creaties. By Philon is er voor de beginnende en ervaren haakster en verkoopt haakgaren en benodigdheden op locatie, geeft workshops en host yarnparty’s.

Ik ben Saskia en ben de eigenaar van By Philon. Begin 2017 ben ik begonnen met het verkopen van haakgaren en haakbenodigdheden. Met By Philon breng ik het garen naar jou toe en kan je zien en voelen voordat je tot koop overgaat. De juiste kleur en het juiste materiaal voor jouw project en geïnspireerd raken door de kleuren en het materiaal, zodat je zonder frustraties aan de slag kan gaan. Dat is mijn doel!

Ik verkoop garens van Yarn and Colors (100 kleuren, fijn haakkatoen en die mini’s: zo schattig!) en Lammy Yarns (betaalbare kwaliteit), haaknaalden van KnitPro en Clover, beide merken haaknaalden liggen fijn in de hand om prettig te haken.

Onderstaande producten vindt je bij mij tijdens KNIT&KNOT.

Yarn and Colors:
* Must-Have en Must-Have mini: 100 kleuren gemerciriseerd katoen in bolletjes van 50 gram en 10 gram.
* Charming: 30 kleuren in een 68%katoen/32% acryl mix voor haaknaald 3 – 3.5mm.
* Fabulous: 50 kleuren in 50% katoen en 50% acryl en heerlijk zacht. Geschikt voor haaknaald 6-7mm.

Lammy Yarns:
* Angelina en Angelina met Lurex: een Acryl met 10% mohair en 10% wol. Angelina met Lurex heeft een lurex draad wat een subtiele “glitter” geeft. Het is een           dunne draad die uitermate geschikt is voor kanthaken en de lurex geeft een romantische uitstraling.
* Victory: 100% acryl, maar met een uitstaling van katoen. Heerlijk zacht en verkrijgbaar in sprekende kleuren.

Haaknaalden van KnitPro Waves en Clover Amour.

Diverse accesoires zoals oogjes, steekmarkeerders en leren labels van de Haakfabriek