Club Geluk

Standnummer Blog- en Vlogplein

780x200Clubgeluk

Over Club Geluk

Club Geluk: alles voor een gelukkig huishouden Club Geluk verkoopt al bijna 10 jaar huishoud- en woontextiel met een retro printje en vintage gevoel: knisperend beddengoed, origineel huishoudtextiel, illustratief kindertextiel en bijpassende stationery, servies en handgebreide en handgehaakte woonaccessoires. Vogels, planten, geborduurde vergieten, gehaakte asbakken en gebreide huishoudelijke apparaten zijn instant geluksopwekkers.

Steek er wat van op – breilessen, haakworkshops en meer voor de DIY-er Leer haken, breien, borduren en macrameeën bij Club Geluk. Elke zaterdag en zondag zijn er workshops voor beginners en gevorderden en breien we sokken, haken we omslagdoeken, borduren we illustraties en macrameeën we plantenhangers. Deze workshops geven wij op in een café in Amsterdam Noord.

Geluk Maak Je Zelf Wil je zelf meteen thuis aan de slag? Geluk Maak Je Zelf met de gratis patronen, borduurpakketten, breipakketten, haakkits of borduurboek van Club Geluk. Knit fast, die warm.

Op maat gehaakt Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, Volkskrant en meer. Ook maken wij herinneringsdekens, herinneringskussens, -beesten en -beren voor de BZT-show.


Workshops & boek verkoop

Marieke en Barbara komen op vrijdag 18 mrt een workshop bloemen breien geven aan de tafel bij de bloggers en de vloggers! Ze nemen uiteraard ook een aantal van hun bizarre breisels mee! Daarnaast kun je hun boek kopen op de stand van Gianotten.