De Grootste Gehaakte Deken

De Grootste Gehaakte Deken

KNIT&KNOT zal tijdens deze voorjaarseditie het inleverpunt zijn (informatiebalie 001) voor de laatste grootste gehaakte dekens.  Zij zijn zelf op zondag 8 april aanwezig (015) om alle ingeleverde dekens mee naar Friesland te nemen.

Dekens van (140×200) gehaakt kunnen worden ingeleverd. Haken is verbinden @samenhaken. Kom jouw deken(s) bekijken op Deken-Dag: 14&15 juli 2018 In Leeuwarden!

De grootste gehaakte deken van de wereld` is een landelijk burgerinitiatief dat in de zomer 2018 de allergrootste gehaakte deken van de wereld wil maken.

De deken zal bestaan uit 10.000 éénpersoons gehaakte dekens. Die dekens visualiseren de KRACHT, WARMTE, VERBINDING, KLEUR en DIVERSITEIT van de samenleving. Met deze deken wil men in het Guinness book of Records komen, maar het ultieme doel van dit burgerinitiatief is het verbinden van mensen, het resultaat is de deken. Na deze recordpoging wordt de deken uit elkaar gehaald en de losse dekens geschonken aan diverse goede doelen die de dekens uitdelen.

 

De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld!!!
Kom jouw deken(s) bekijken op Deken-Dag: 14&15 juli 2018 In Leeuwarden!
Reserveer alvast in je agenda datum en locatie. Er volgt steeds meer informatie omtrent openbaar vervoer, parkeren, etc.

Programma:
14 juli van 10 – 21 uur
15 juli van 10-17 uur

https://www.facebook.com/GGDW2018/)