De Wol Beer

Standnummer 009

Ouderwets gezellig weer 3 dagen KNIT&KNOT dus ook 3 dagen genieten van al haar mooie garens en nu zelfs met workshop stokhaken!

Lilian neemt het mooie garen van Tropical Lane, Hjertegarn, NoRo en LionBrand mee. De Mandala, van LionBrand, bekend van de gehaakte driehoeksjaal en uiteraard het uilpakket van Wool and the Gang voor Uil Hedwig uit Magisch breien 1 van Harry Potter.

NoRo heeft er voor gekozen de mooie techniek stokhaken weer onder de aandacht te brengen door de Broomstick Lace Shawl op te nemen in hun laatste uitgave van Timeless (NoRo Crochet).

Hjertegarn een Deens familiebedrijf is in 1926 opgericht met de filosofie “kwaliteitsproducten tegen schappelijke prijzen te verkopen” en deze filosofie volgen ze nog steeds, kom de mooie zachte Aloe socks voelen, stevig maar toch extra zacht door de toevoeging van Aloevera.

Gedurende de gehele beurs zal de Addi Breimolen gedemonstreerd worden, is er een leuke beursaanbieding met garens en zullen er boeken zijn met duidelijke uitleg en mooie patronen. Hou webshop: https://dewolbeer.nl in de gaten voor de voorinschrijving op de beursaanbieding van de breimolen.

Kom gauw een kijkje nemen op onze stand!