DenDennis

Den Dennis
Standnummer Tafel 1ab

Dendennis, bekend van vele leuke en originele amigurumiboeken, zoals Prettig gestoorde Amigurumi’s, zal tijdens KNIT&KNOT  aanwezig zijn op de donderdag en de vrijdag. Dendennis zoekt zijn knuffel en Haken met Dendennis – Geluk & vriendjes, heeft een eigen baby accessoire lijn ontworpen.

Dendennis zal tijdens KNIT&KNOT o.a. zijn Gruwelijk Grappige Gadgets Haakboek promoten. In dit boek staan 50 vrolijke, eenvoudige figuren en accessoires die iedereen kan haken: een luiaard om je oortjes in op te bergen, sleutelcovers waarbij je sleutel verdwijnt in de bek van een monster, telefoonhoesjes met grote oren. De allerkleinsten kunnen met de vlechtvlinder mooie sierkoordjes knopen voor de finishing touch. Te leuk, en supersimpel om te maken! Samen offline aan de slag met dit heerlijke boek; natuurlijk met de flinke dosis humor die we van Dendennis gewend zijn.

Uiteraard vindt Dennis het ook erg leuk als je gewoon even langs komt voor een praatje, meet & greet of gewoon aanschuiven en samen haken. De kumihimo-schijf ligt klaar er is genoeg garen dus je kunt deze japanse vlechttechniek nu heel makkelijk zelf eens uitproberen, vlecht een koordje…