DO&JO

DO&JO
Standnummer 043

Wij zijn DO&JO. Donatha en Jolanda, 2 vriendinnen die al heel lang samen breien. We breiden omslagdoeken, handschoenen, vesten, babydekentjes, truien, kortom van alles. Al gauw kregen wij verzoekjes en opdrachten. Ook werd aan ons gevraagd of wij workshops gaven. Wij zijn toen begonnen met avondjes organiseren waar een ieder kon aanschuiven met hun breiwerkje waar wij hen mee hielpen. We vonden dit zo leuk dat wij een bedrijf zijn gestart, namelijk DO&JO. Daarnaast hebben wij ook nog een baan. Wij zijn beiden werkzaam in de zorg.

In onze zoektocht naar groothandels in wol, kwamen wij lontwol tegen. Hier werden wij heel enthousiast van en zijn aan de slag gegaan met lontwol. Een mooi, puur product van het Merino schaap. Wij hebben een workshop gevolgd met verschillende toepassingen van lontwol.

Inmiddels geven wij zelf workshops in tafelbreien van woondekens en kussens en op verzoek, breien en/of haken met lontwolUiteraard heeft lontwol meedere toepassingen. Zoals vilten, weven enz…Graag laten wij u kennis maken met lontwol en tafelbreien en het splitsen van de lont.