Lisanne Handmade Living

Lisanne Multem
Standnummer 046

Hallo, ik ben Lisanne Multem,

Ik maak het liefst van niets iets! Ik word blij van mooie garens en stoffen, ben altijd bezig met interieurstyling en kan niet stil zitten. Ik struin graag markten en kringloopwinkels af en geniet optimaal van de natuur. Ik heb graag zoveel mogelijk mooie boeken en tijdschriften om me heen en ik kan wel wat meer uren in een dag gebruiken… En de introductie van mijn eigen tijdschrift Handmade living.

 

Ook op de Knit&Knot ben ik aanwezig met een hele leuke Handmade Living Bloggersstand. Daar kun je uiteraard het magazine inzien en aanschaffen maar zijn ook nieuwe trendy materialen aanwezig waar toffe bloggers als Marianne Dekkers-Roos (www.Marrose-CCC.com), Janneke Assink (www.jipbyjan.nl), Lidy Nooij (www.lidynooij.nl), Heleen Scharsthul (www.volvanwol.nl) Manon Zwerver (www.petit-petite.nl) en Lisanne zelf mee aan de slag gaan. Volop inspiratie dus!

Handmade Living is een magazine ontworpen en uitgegeven door Lisanne Multem, bekend van haar blog www.draadenpraat.nl en haar boek Haak je Happy- de kinderkamer. Het magazine staat bomvol accessoires voor in huis of om te dragen. Ga stijlvol het najaar in en create your own Handmade Living!

Uiteraard ben ik alle dagen aanwezig in de Handmade Living Bloggerstand en geef ik aan de workshoptafel regelmatig demonstratie/workshops armbreien. Loop gezellig even binnen of schuif aan !