Heleen Design

Standnummer 006

Bij Heleen Design vind je alleen garens van natuurlijke materialen, geen acryl of synthetische garens (behalve sokkengarens met polyamide). Het assortiment bestaat inmiddels uit veel gerenommeerde merken. Ook vind je er het complete assortiment breinaalden van Chiaogoo en de prachtige leren breitassen van MUUD.

Ik (Heleen) brei zelf vele modellen, zodat je ook kan zien hoe een patroon er in een bepaald soort garen uit ziet. ‘Voor uitgebreid advies en uitstekende service’,  dat is niet voor niets de slogan van mijn bedrijf. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik je goed adviseren over soort en hoeveelheid garen, patronen, kleuren e.d. Ook geef ik workshops in diverse breitechnieken.

Naast de webshop heb ik in Oude Meer ook een fysieke winkel waar je alles kan zien, garens kan voelen, en advies kan krijgen. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend rond te snuffelen.

We kunnen natuurlijk niet het complete assortiment meenemen naar de beurs. Wat wel of niet meegaat, daar denk ik nog over. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten.