Jellina

Jellina
Standnummer 054

Ik ben Jellina een creatieve vrouw van half in de 40. Ik ben getrouwd, heb 3 jongens en begeef me in een echt mannengezin. Als tegenwicht tegen al dit mannengedoe ben ik dol op creatief bezig zijn. Mijn voorkeur gaat momenteel uit naar haken. En dan vooral het verzinnen/ontwerpen van originele creaties. jellina-creations staat voor originaliteit, kleurgebruik en grafische vormen

In 2009 ben ik begonnen met haken.  In die tijd startte ik mijn eerste blog en kwam ook in aanraking met andere blogs er ging een nieuwe wereld voor me open. Haken kan altijd en overal. Ik neem bijvoorbeeld altijd haakwerk mee als ik weg ga, in de auto in de wachtkamer en toen de kinderen nog jonger waren in de speeltuin.

 

Mijn motto is dat je van het hele proces moet genieten. Begin niet aan een sjaal en wil hem morgen al klaar hebben. Geniet van patronen uitzoeken, kleuren kiezen en het haken zelf.  Staar je ook niet blind in het niet netjes zitten van je aan elkaar genaaide elementjes, dit is maar een detail, kijk naar het geheel. Haken moet ontspanning zijn, je bent creatief bezig en je creëert iets, geniet hiervan!

Tijdens KNIT&KNOT kun je mij vinden op zondag in de stand van Blij-dat-ik- brei… een gezellig dagje aan de slag samen met Jeanet. Natuurlijk neem ik een paar van mijn ontwerpen mee!


 

blogger-glossy-icon