JOEP – Cool Wool Designs

Joep
Standnummer 043

JOEP Ik zal me eerst even voorstellen! Ik ben Joep van Damme (17 jaar) en ik maak met mijn bedrijfje mutsen voor particuliere kopers.

De webshop www.joep-shop.nl is een webshop gebouwd vanuit het bedrijfje JOEP – Cool Wool Designs. Een bedrijfje dat handgemaakte producten verkoopt zoals mutsen, sjaals, cols, polswarmers.

Het bedrijfje wordt geleid door mij, Joep van Damme. Ik ben gewoon een jongen van 17 jaar met een passie voor alles wat met extreme sporten te maken heeft, maar ook in de winter ben ik helemaal weg van breien en haken. Ik brei en haak al vanaf ik dat ik 6 jaar oud was. Ik wou het graag leren omdat ik het mijn oma en tante vaak zag doen. Na lang zeuren wilde ze het me wel leren, ik pakte het snel op en elk jaar als de winter aanbrak begon ik weer met oefenen.

Tot op een moment waar een Facebook pagina aanmaakte om aan andere mensen te kunnen laten zien wat ik maakte. Dat was achteraf gezien een heel goede zet geweest. Mensen reageerde enthousiast, en vroegen of ze iets konden bestellen. Ik greep mijn kans en voor ik het wist stond ook de media op de stoep. Daarna werd het gekkenhuis, met alle krachten die ik had en met hulp van mijn familie zijn we aan de slag gegaan om alle bestellingen oprijd de deur uit te krijgen. Ik liep letterlijk bijna elke dag wolwinkel in en wolwinkel uit.

Nu kom ik uit met m’n eigen boek dat ik op zaterdag 14 en zondag 15 signeer in de stand van BLZ Buitenlaar boekhandel. Het Haakboek van Joep! Met Stoere beanies, mutsen, sjaals, polswarmers en allerlei leuke accessoires. Sommige ontwerpen zijn zo klaar terwijl andere fashionitems wat meer inspanning vergen. Maar dan heb je ook wat! De beschrijvingen zijn duidelijk en stapsgewijs, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Van een beginner tot een ervaren haker. Maak alle patronen in de kleuren die jij het leukst vindt en kom met iets unieks voor de dag!

Ontmoet JOEP zaterdag of zondag in de stand van BLZ Buitelaar !!